X
20 مهر

مگ ایفوم : فصل پاییز که از راه می رسد میوه ها و سبزیجت این فصل نیز با این فصل همراه می شوند. در این فصل سبزیجات مختلفی وارد بازار می شوند که از جمله آنها چغندر و کدو حوایی می باشد. برای آشنایی با این سبزیجات با ما در ادامه همراه باشید.

فواید مصرف چغندر و کدو حلوایی در فصل پاییز

فواید خوردن چغندر

شاید شما هم با طعم و بوی خاکی چغندر مشکل داشته باشید، اما چغندر سرشار از نیترات طبیعی است که در تعداد کمی از محصولات طبیعی (مانند کلم‌پیچ و تربچه) یافت می‌شود. برخلاف نیترات مصنوعی که در فرآورده‌های گوشتی به‌کار می‌رود و ماده مضری به‌شمار می‌آید، نیترات طبیعی موجود در این سبزیجات مزیت‌های خوبی دارد. نیترات طبیعی می‌تواند به تقویت جریان خون ضعیف کمک کند، درحالی که چنین مزیتی به پیشگیری از ابتلا به زوال شناختی ناشی از پیری کمک می‌رساند. یکی از مطالعات منتشرشده در Nitric Oxide نشان می‌دهد که اگر سالمندان واقعا یک رژیم غذایی سرشار از نیترات طبیعی داشته باشند، جریان خون در لوب پیشانی مغز را تقویت می‌کنند و احتمال ابتلا به زوال عقل را کاهش می‌دهند. مواد غذایی سرشار از نیترات طبیعی می‌توانند رگ‌های خونی افراد مبتلا به بیماری فشار خون بالا را هم بازتر کنند و درنتیجه نقش مثبتی در زندگی آن‌ها داشته باشند.

مطلب پیشنهادی  چقدر در خصوص رفلاکس اسید معده آشنایی دارید؟

فواید مصرف چغندر و کدو حلوایی

فواید خوردن کدو حلوایی

کدو حلوایی یا کدو تنبل سرشار از فیبر غذایی هستند، درحالی که مقادیر بالایی از ویتامین A و C هم دارند. مقادیری هم از ویتامین B۶، فولات، پتاسیم و ویتامین K در این محصولات یافت می‌شود. شما می‌توانید از کدو حلوایی همراه با سبزیجات دیگر یا همراه با غذا‌هایی مانند ماکارونی استفاده کنید.


برچسب ها :

نظر خود را بنویسید