X
17 اسفند

چغندر قند یا لبو قرمز یکی از مواد خوراکی سرشار از ویتامین است. از این ماده غذایی به عنوان گیاه دارویی و رنگ خوراکی نیز استفاده می شود. لبو سرشار از فولات و منگنز، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B6، پانوتنیک اسید، کولین، بتایین، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس و سلنیوم است.

خواص لبو

از لبو می توان برای کنترل فشار خون، پوست و درمان کبد چرب استفاده کرد.

  • خواص چغندر

چغندر قند چه خواصی برای بدن دارد؟

با مصرف چغندر قند می توانیداز پوستتان مراقبت کنید. مصرف چغندر پوست شما را سفیدتر، نرم تر میکند و سرشار از مواد معدنی است.

همچنین برای استحکام استخوان و دندان می توانید از چغندر استفاده کنید. چغندر سرشار از کلسیم است. کلسیم برای سلامت استخوان و دندان لازم و ضروری است.همچنین نیترات موجود در چغندر قند از پوکی استخوان جلوگیری می کند.

چغندر دارای مقدار زیادی از بروم است که بروم به تولید هورمون‌های جنسی کمک می‌کند. چغندر قند باعث افزایش میل جنسی، افزایش باروری و تحریک اسپرم شود.

مطلب پیشنهادی  چند نکته در خصوص رعایت بهداشت مو

اگر دچار مشکلات هضم غذا هستید حتما لبو استفاده کنید لبوبه دلیل داشتن فیبر بسیار بالا به هضم کمک کند.

کلسترول خون تان  را می توانید با لبو قرمز کنترل کنید فیبر محلول در آن‌ می‌تواند به کاهش و کنترل کلسترول بد که دلیل اصلی بیماری‌های قلبی شناخته شده اند، کمک کند.

  • مصرف و خواص لبو در بارداری

لبو سرشار از ویتامین‌ A  و D است. نوشیدن آب لبو در طول بارداری به رشد بهینه جنین کمک می کند. همچنین دارای منابع غنی اسید فولیک بوده که عنصری حیاتی جهت رشد بافت های بدن و ستون فقرات جنین است. مصرف‌ تکه های لبو و یا آب لبو کمک بزرگی به کاهش ناهنجاری‌های حین تولد جنین مانند ستون فقرات شکافدار می‌کند.


برچسب ها :

نظر خود را بنویسید