X
14 مارس

چگونه سبزی پلو با ماهی شب عید درست کنم ؟ همراه ما باشید تا شما را با طرز تهیه سبزی پلو و ماهی شب عید آشنا کنیم.

سبزی پلو با ماهی جز غذاهای اصیل ایرانی است که به مناسبت عیدنوروز و در شب اول سال معمولا طبخ می شود. امروز قصد داریم شما را با روش های طبخ این غذا اشنا کنیم.

  • مواد لازم

ماهی               ۱ عدد

برنج                ۲ پیمانه

سبزی معطر ( تره، گشنیز، جعفری، شوید) ۸۰ گرم

پیاز                   ۱ عدد

لیمو تازه           ۱ عدد

کره                     ۵۰ گرم

زعفرون دم کرده

سیر                  ۴ حبه

زردچوبه           ۱ قاشق غذاخوری

پودرسیر           ۱ قاشق غذا خوری

نمک                  به میزان لازم

فلفل سیاه         به میزان لازم

روغن زیتون     ۲ قاشق

آرد                  ۳ قاشق غذا خوری

پودر گشنیز     ۱ قاشق غذا خوری

سبزی پلو با ماهی

چگونه سبزی پلو با ماهی شب عید درست کنم ؟

  • طرز تهیه سبزی پلو

برای تهیه سبزی پلو لازم است برنج را با مقداری نمک به مدت ۳ ساعت خیس کنید.

مطلب پیشنهادی  طرز تهیه دمپختک کلم و عدس + فیلم کامل

سپس قابلمه ای روی اجاق قرار دهید و برنج های خیس شده را از اب جداکنید و به قابلمه اضافه کنید. سبز های معطر را بشویید و خورد کنید و به برنج های در حال جوش اضافه کند اجازه دهید برنج بپزد.

برنج ها آماده آبکش کنید می توانید از ته دیگه سیب زمینی برای ته قابلمه استفاده کنید. بعداز اینکه برنج را دم کردید مقدار کمی آب روی آن بریزید و چند حفره در برنج ایجاد کنید مقداری کره نیز روی برنج قرار دهید و سر قابلمه را بگذارید.

  • طرز تهیه ماهی عید

ماهی را می توانید سرخ کنید و یا در فر اماده کنید.

برای تهیه ماهی ابتدا لازم است ماهی را خوب بشوید و فلس های آن را جدا کنید سپس پیاز را رنده کنید و آب انرا روی ماهی بریزید. آب لیمو تازه را بگیرید و ماهی بریزید تا مزه دار شود.  ادویه ها که شامل (نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، زردچوبه، پودر گشنیز) می شود را به ماهی اضافه کنید مقداری از زعفران کم کرده را به ماهی اضافه کنید. خوب ماهی را در مواد بغلتانید تا ماهی مزه دار شود. دو قاشق روغن زیتون هم به مواد اضافه کنید. اجازه دهید ماهی ۲ ساعت در یخچال استراحت کند.

  • طبخ ماهی به روش سرخ کردن
مطلب پیشنهادی  چگونه ذرت مکزیکی درست کنیم؟

مقداری روغن در یک تابه بریزید و ماهی را از یخچال خارج کنید و در روغن قرار دهید اجازه دهید تا سرخ شود.  می توانید ماهی را در آرد سفید یا سوخاری قرار دهید بعد در روغن سرخ کنید.

  • طبخ ماهی در فر

ابتدا روی سینی فر فویل بکشید سپس ماهی را روی سینی می چینیم . اجازه دهید ماهی در دمای ۱۹۰ درجه در مدت ۲۰ دقیقه درون فر بماند.


برچسب ها :

نظر خود را بنویسید