X
7 آذر

طرز تهیه کیک سبب و دارچین خانگی به روش آسان و کمترین مواد لازم ، بسیار خوشمزه و راحت

برای تهیه کیک سیب و دارچین بازم است طبق دستور ذیل پیش روید.

مواد لازم
آرد ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
آب ۱ لیوان
روغن نصف لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل هم ۱قاشق مربا خوری

دارچین مقدار لازم

سیب قرمز نرم ۱ عدد

طرز تهیه کیک سیب و دارچین خانگی

ابتدا سفید و زرده تخم مرغ را از هم جدا می کنید.
سفید را با دور تند همزن خوب بزنید تا به حالت خامه ای شکل بگیرد. بعد از خامه ای شدن آن را در یخچال نگهداری کنید.
زرده ها ی جداشده را با همزن بزنید سپس شکر و وانیل را اضافه کنید تا کرمی رنگ شود. آب و بعد از آن روغن را اضافه کنید.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید و با مواد مخلوط کنید.سفیده ها را از یخچال خارج کنید و به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
دقت کنید از یک طرف مواد را با لیسک هم بزنید
بعد از اینکه مواد را در قالب ریختید سیب ها را به شکل ورقه ای برش بزنید و روی مواد درون قالب بچینید و مقداری دارچین روی سیب ها بپاشید اجازه دهید کمی سیب ها در مواد قالب فرو رود سپس در توستر با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه قرار دهید.

مطلب پیشنهادی  روش صحیح و اصولی پخت شیرینی نخودچی

برچسب ها :

نظر خود را بنویسید