طرز تهیه کیک پرتقالی خانگی | آموزش پخت کیک با کمترین مواد لازم و به سادگی در منزل
پخت کیک پرتقالی خانگی با کمترین مواد در منزل
مواد لازم
آرد ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
آب پرتقال + پوست پرتقال ۱ لیوان
روغن نصف لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
تخم مرغ ۴ عدد
- طرز تهیه کیک پرتقالی
طرز تهیه کیک پرتقالی خانگی | آموزش پخت کیک با کمترین مواد لازم
ابتدا سفید و زرده تخم مرغ را از هم جدا می کنید.
سفید را با دور تند همزن خوب بزنید تا به حالت خامه ای شکل بگیرد. بعد از خامه ای شدن آن را در یخچال نگهداری کنید.
زرده ها ی جداشده را با همزن بزنید سپس شکر را اضافه کنید تا کرمی رنگ شود. آب پرتقال و بعد از آن روغن را اضافه کنید.
طرز تهیه آب پرتقال: پوست قسمت نارنجی یک پرتقال را رنده کنید دقت کنید قسمت سفید آن را رنده نکنید زیرا کیک تلخ میشود. آب پرتقال را بگیرید (اگر آب پرتقال تان کم است با آب مخلوط کنید.)
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید و با مواد مخلوط کنید. پوست پرتقال رنده شده را به مواد اضافه کنید. سفیده ها را از یخچال خارج کنید و به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
دقت کنید از یک طرف مواد را با لیسک هم بزنید
نکته : قالب را با ارده چرب کنید تا کیک تان راحت از قالب خارج شود.
برای این کیک دمای توستر را روی ۱۵۰ درجه سانتی گراد و زمان پخت را ۵۰ دقیقه قرار دهید.
نظر خود را بنویسید