X
24 خرداد

به گزارش گروه وبگردی مگ آیفوم : دکتر محمد ایهاب فواد از بخش بیولوژی مرکز ملی تحقیقاتی مصر اعلام کرد که هسته بعضی از میوه‌ها حاوی اسیدهیدروسیانیک است که مسمومیت شدید را موجب خواهد شد.

اسیدهیدروسیانیک

هسته‌ی این میوه ها را هرگز نخورید!

هسته کدام میوه‌ها میتواند کشنده باشد؟

به گفته وی، هسته‌های آلو، هلو، سیب و زردآلو و بادام تلخ خطرناک هستند. بیشترین مقدار اسیدهیدروسیانیک در بادام تلخ وجود دارد. ۱۰۰ گرم هسته زردآلو می‌تواند باعث مرگ شخص شود. تلخی مزه هسته گویای وجود اسید هیدروسیانیک و نشانه غلظت این سم است. مقدار اسیدهیدروسیانیک بیشتر در هسته‌های آبدار که حاوی رطوبت زیاد است وجود دارد. دوز مهلک اسید هیدروسیانیک ۰,۲۴-۰,۹۷ میلیگرم در هر لیتر خون است.

مطابق با داده‌های سرویس اروپایی امنیت مواد غذایی، در روز می‌توان فقط نصف هسته زردآلو را مصرف کرد.

منبع : خبرگزاری صدا و سیما

مطلب پیشنهادی  آنچه که باید در خصوص اختلال چربی خون بدانید !

برچسب ها :

نظر خود را بنویسید