مگ آیفوم: بیشک پیتزا یکی از خوشمزهترین غذاهای دنیاست که از کوچک تا بزرگ طرفداران بسیار زیادی دارد. با ما همراه باشید با طرز تهیه خمیر پیتزای خانگی
طرز تهیه خمیر پیتزا راز یک پیتزای خوشمزه است که باید فوت و فن آن را بلد باشید تا بتوانید بگویید یک آشپز ماهر در این زمینه هستید. بسیاری از مردم برای خوردن پیتزا به رستورانها رفته و در صفی طولانی منتظر میمانند تا مقادیر زیادی کالری، چربی و نمک از غذاهای آماده رستورانی دریافت کنند که همگی دشمن سلامتی هستند. درست کردن یک پیتزای سالم و خوشمزه در خانه اصلا کار سختی نیست و میتواند راه حل این مسئله باشد؛ اما مهمترین فاکتور برای پختن یک پیتزای لذیذ، خمیر پیتزا است.
- مواد لازم
آرد سفید معمولی: چهارو نیم پیمانه
خمیر مایه فوری: یک قاشق چایخوری
روغن: نیم پیمانه
آرد ذرت: به مقدار لازم
آب: یک و سه چهارم پیمانه
نمک: یک و سه چهارم قاشق غذا خوری
طرز تهیه خمیر پیتزای خانگی
- دستور تهیه خمیر پیتزا
– برای تهیه یک خمیر پیتزا خانگی ترد و خوشمزه باید کمی صبور بود، پس قبل از شروع هر کاری، آرد را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.
-یک کاسه گود برداشته و آرد سرد، آرد ذرت، پودر خمیر مایه فوری و نمک را با هم مخلوط کرده سپس روغن را به آن اضافه کنید.
-برای این که بتوانید مواد را راحتتر با دست مخلوط کنید، یک ظرف آب یخ بردارید و پنجههای خود را خیس کرده و مواد را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با هم مخلوط کنید. از ورز دادن خمیر در این مرحله پرهیز کنید.
-در ادامه آب را کم کم به خمیر اضافه کرده و دوباره با نوک پنجهها خمیر را هم بزنید سپس آن را از ظرف خارج کنید. روی اپن یا میز آشپزخانه یک سفره پهن کرده و خمیر را روی آن قرار دهید.
-خمیر را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه خوب ورز دهید تا فرمی یکدست و نرم بگیرد سپس روی آن را با روغن زیتون، خوب چرب کنید و داخل ظرف بزرگ، در جای گرم قرار دهید تا پف کند.
-پس از پف کردن خمیر، آن را در کف سینی فر پهن کنید و روی پیتزای خود را با موادی مانند سس پیتزا، پنیر پیتزا، فلفل، قارچ و …. بپوشانید.
-چنانچه از فر گاز و یا اون تستر استفاده می کنید دما را 120 درجه قرار دهید و به مدت 40 دقیقه اجازه دهید تا موارد پخته شود و در آخر فر بالا رو
نظر خود را بنویسید