X
19 شهریور

مگ آیفوم: مرغ یکی از مواد غذایی در سبد خانوار است. بسیاری از بانوان با شیوه صحیح طبخ آن آشنا نیستن و غالبا غذایشان بوی زهم مرغ می دهید امروز در کنار شما هستیم تا شما را با نحوه طبخ مرغ به روش اصولی آشنا سازیم.

ترفند های خانه داری | چگونه بوی بد مرغ را ازبین ببرم؟

نکته اول در طبخ مرغ این است که مرغ خریداری شده به رنگ صورتی کم رنگ باشد.مرغ ها با پوست زرد و ضرب خورده سلامت خانواده تان را به خطر می اندازد.

بعد از خرید درست مرغ ، باید روش های زیر را بکار ببرید تا بوی معمول و زهم مرغ از بین برود.

یکی از روش های از بین بردن بوی زهم مرغ خواباندن مرغ نیم ساعت قبل از پخت در سس یا آبلیمو و سیر فراوان است.

اگر در حال طبخ غذا هستید مقداری رزماری، پیاز، سیر را نیز به آن اضافه کنید تا طعم دار شود. استفاده از هویج نیز کمک زیادی به از بین برد بوی مرغ می کند.

مطلب پیشنهادی  طرز تهیه سالاد کلم

در هنگام سرخ کردن مرغ می توانید مقداری زنجبیل اضافه کنید.

اگر قرار است مرغ را فردا صبح بپزید بهتر است روی آن مقداری نمک بپاشید و روی صافی قرار دهید تا صبح آب آن خارج شود.

نیم ساعت قبل از اینکه بخواهید مرغ بپزید در آبلیمو، سرکه، زردچوبه بخوابانید.

یک از روش های معمول طبخ مرغاین است که مرغ را تکه تکه کنید. سپس دو عدد پیاز را رنده نموده با نک و زعفران آب شده به همراه چند قاشق آبلیمو مخلوط می کنیم. مرغ ها را روی هم می چینیم و روغن را اضافه می نماییم. زیر قابلمه را کم کنید تا بپزد.

از کرفس و هویج در زمان طبخ مرغ استفاده کنید تا بوی بد مرغ گرفته شود.


برچسب ها :

نظر خود را بنویسید