انتخاب دسر های آسان، زیبا و لاکچری با ساده ترین مواد اولیه برای شب یلدا یکی از بهترین انتخاب ها برای داشتن سفره یلدای زیبا محسوب می شود.
همراه مگ آیفوم باشید تا شما را با طرز تهیه رولت یخچالی با بیسکویت پتی بور آشنا کنیم.
- مواد لازم برای تهیه رولت یخچالی با بیسکویت پتی بور
بیسکویت پتی بور ۲ بسته
خامه صبحانه ۱ بسته
موز و گردو به مقدار لازم
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
شیر یک سوم لیوان
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه رولت یخچالی با بیسکویت پتی بور | رولت یخچالی شیک و لاکچری
- طرز تهیه رولت یخچالی
مرحله اول :
ابتدا دو بسته بیسکویت پتی بور را در غذا ساز یا به کمک کوبه خوب خرد کنید.
سپس یک سوم لیوان شیر و ۳۰ گرم کره را به بیسکویت ها خرد شده اضافه کنید و خوب ورز دهید.
در صورتی که از بیسکویت کاکایویی استفاده نکرده آید ۲ قاشق پودر کاکائو به مواد اضافه کنید.
مرحله دوم :
یک عدد موز را با پشت چنگال له کنید، یک بسته خامه صبحانه، مقداری گردو پودر شده، ۲ قاشق غذاخوری پودر قند را با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم :
خمیر آماده شده را در پلاستیک فریزر قرار دهید با وردنه خوب صاف کنید و خامه آماده شده را روی خمیر قرار دهید سپس یک طرف پلاستیک را باز کنید و خمیر را رول کنید.
مرحله چهارم :
۱ الی ۲ ساعت رولت را در یخچال قرار دهید سپس خارج کنید و پلاستیک را باز کنید می توانید با پودر کاکائو و شکلات کرمی رولت را تزیین کنید و با یک چاقو تیز برش بزنید.
نظر خود را بنویسید