X
17 اسفند

روش صحیح و اصولی پخت شیرینی نخودچی ! شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های مورد علاقه اغلب افراد است، این شیرینی سنتی در اغلب نقاط کشور تهیه می شود.

شیرینی نخودچی

روش آماده سازی این شیرینی محبوب بسیار ساده است.

مواد لازم           اندازه لازم

آردنخود چی      نیم کیلو

هل سبز ساییده شده      1 قاشق مربا خوری

پودر قند            250 گرم

روغن جامد        250 گرم

  • روش پخت شیرینی نخودچی

در مرحله اول  آرد نخودچی و پودر قند را به صورت جداگانه الک کنید سپس پودر قند و روغن جامد با هم مخلوط کرده و به کمک همزن برقی خوب مخلوط میکنیم.

لازم است پودر قند و روغن را با دست ورز دهید تا خامه ای شود. مقداری از آرد نخودچی را به مواد اضافه کنید و دوباره با دست ورز دهید.

در ادامه لازم است باقی آرد نخود چی ها را نیز به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا یکنواخت شود.

مطلب پیشنهادی  راهکار های جداکردن ژله از ظرف

میتوانید مقداری هل هم به مواد اضافه کنید.

بعد از اینکه خمیر خوب یکدست شد  آن را داخل یک پلاستیک گذاشته و به مدت 6 تا 24 ساعت به آن زمان دهید تا استراحت کن.(لازم نیست خمیر را در یخچال قرار دهید.)

بعد 24 ساعت با وردنه خمیر را پهن کنید. و با قالب آنها را قالب بزنید. کاغذ روغنی را کف سینی پهن کنید و شیرینی ها را در سینی قرار دهید.

سپس سینی حاوی شیرینی را  در طبقه وسط فر با حرارت 170 درجه سانتی گراد از قبل گرم کرده اید بگذارید و اجازه دهید تا به مدت 15 الی 20 دقیقه شیرینی ها بپزد.

بعد از اینکه شیرینی آرد نخودچی به پخت رسید شیرینی ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا شیرینی ها کاملاً سرد شود سپس آنها در ظرفی مناسب بچینید.


برچسب ها :

نظر خود را بنویسید