X
13 مهر

مگ آیفوم: روش صحیح پخت و آماده سازی دونات! دونات یکی از محبوب ترین شیرینی ها است که اغلب افراد آن را بسیار دوست دارند. امروز قصد داریم شما را نحوه ی درست کردن دونات آشنا نماییم.

  • مواد لازم برای تهیه دونات خانگی

شکر 4 قاشق غذا خوری

کره 50 گرم تخم مرغ 2 عدد

نمک نوک سر قاشق غذا خوری

مخمر 1 قاشق غذاخوری

شیر ولرم 1 لیوان

آرد 700 گرم

شکلات  ترافل رنگی برای تزئین

روغن به مقدار کافی

مقدار مواد اولیه که در بالا ذکر شد برای درست کردن 8 تا9 عدد دونات مناسب است.

روش صحیح پخت و آماده سازی دونات

  • روش تهیه دونات خانگی

ابتدا لازم است نصف لیوان آب گرم را درون ظرفی ریخته و مخمر را به آن اضافه نمایید. سپس یک قاشق چای خوری شکر نیز به مواد اضافه می کنیم و حدود 15 تا 30 دقیقه در محیط گرم نگهداری کنیم.

در مرحله بعد در ظرف دیگری دو عدد تخم مرغ را می شکنیم با همزن بزنید تا تغییر رنگ دهدمقدار کمی نمک و 3 قاشق شکر به مواد اضافه می کنیم مجددا به مدت 3 دقیقه شروع به هم زدن می کنیم. سپس کره ی به دما محیط رسیده را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم.

مطلب پیشنهادی  طرز تهیه کیک پرتقالی خانگی | آموزش پخت کیک با کمترین مواد لازم

بعد از اینکه کره را به مواد اضافه نموده اید لازم است شیر ولرم را به مواد اضافه کنید و بعد از آن مخمر آماده شده را اضافه کنید.

کمی هم بزنید بعد از آن آرد را به آرامی به مواد اضافه نمایید و همزمان نیز مواد را با همزن بزنید آرد را آهسته آهسته به مواد اضافه نمایید.

در گام بعدی لازم است خمیری که غلظت آن مناسب شده را روی تخته قرار دهید و آنقدر ورز دهید که به دست و میز نچسبد.

سپس آن را گرد کنید و درون ظرفی قرار دهید و مقداری روغن روی آن بریزید و به مدت یک ساعت در مکانی گرم قرار دهید تا خمیر استراحت کند.

بعد از اینکه خمیر استراحت کرد بافتی نرم و پوک به خود گرفته است. لازم است خمیر را از ظرف خارج کنید و روی میزکارتان قرار دهید  دوباره ورز دادن را شروع کنید بهتر است آرد زیادی استفاده نکنید زیرا سبب سفت شدن بافت دونات می شود.

مطلب پیشنهادی  طرز تهیه سالاد سزار ایتالیایی

کف سینی را چرب کنید و خمیر را روی آن پهن کنید با استفاده از قاب شروع به قالب زدن دونات کنید بعد آن روی سینی یک پارچه می کشیم و حدود 30 دقیقه دیگر اجازه دهید تا خمیر مجددا استراحت کند.

روش صحیح پخت و آماده سازی دونات

در آن مقداری روغن درون تابه ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید بعد از آن می توانید خمیر های قاب زده شده را دون تابه قرار دهید. بعد از اینکه هر دو طرف آن کاملا سرخ شد . دونات ها را روی توری قرار دهید تا روغن اضافه ان گرفته شود.

برای تزئین دونات می توانید از شکلات، ترافل، پودر قند نیز استفاده کنید.


برچسب ها :

نظر خود را بنویسید