X
23 سپتامبر

مگ آیفوم: با ساده ترین روش تهیه سوسیس خانگی با گوشت و مرغ همراه ما باشید تا لذیذترین فست فود ها را نوش جان کنید !

یکی از خوشمزه ترین غذاهای فست فودی سوسیس و کالباس است که طرفدار های زیادی دارد. اگر دوست ندارید از سوسیس و کالباس های صنعتی استفاده کنید می توانید همراه ما باشید و نحوه ی درست کردن سوسیس خانگی آشنا شوید.

  • مواد لازم برای درست کردن سوسیس خانگی

گوشت گوساله یا مرغ ۶۰۰ گرم (بدون استخوان)

سیر ۲ جبه رنده شده

پودر نشاسته ذرت ۳ قاشق غذا خوری

آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری

آب پنیر یا شیر خشک ۳ قاسقس غذا خوری

تخم مرغ ۱ عدد

سس کچاپ ۱ قاشق غذا خوری

آب یخ سه چهارم لیوان

روغن مایع یک سوم لیوان

کاور سوسیس ۲متر

  • ادویه جات لازم برای تهیه سوسیس خانگی

پور فلفل ۲ قاشق مربا خوری

نک ۱ قاشق مربا خوری

پودر پیاز و پودر سیر از هر کدام یک قاشق مربا خوری

مطلب پیشنهادی  طرز تهیه خمیر پیتزای خانگی به روشی آسان

پودر زنجبیل، دارچین، آویشن، تخم گشنیز، هل از هر کدام یک دوم قاشق مربا خوری

فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم

  • روش پخت

گوشت مرغ و یا گوشت گوساله را در چرخ گوشت چرخ کنید درب ظرف را بگذارید و به مدت ۴ ساعت در یخچال از آن نگه داری کنید.

تخم مرغ و گوشت چرخ کرده باید با هم هم دما باشد .بعد از چهار ساعت گوشت را از یخچال خارج کنید و تخم مرغی که هم دما با آن است را به همراه سیر و روغن مایع در میکسر یا غذاساز بریزرد تا با هم میکس شوند در ادامه آرد سفید ، شیرخشک،تمام ادویه ها، نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده کنید.

بعد از اینکه تمام مواد خوب با هم میکس شدند تصف لیوان آب یخ و مخلوط آرد و ادویه را به غذا ساز اضافه نمایید و اجازه دهید به مدت ۳ دقیقه مواد با هم میکس شوند. مایه سوسیس به دست امده نباید خیلی سفت و نه خیلی شل باشد.

مطلب پیشنهادی  طرز تهیه سوپ جو خانگی خوشمزه

اگر مایه سوسیس سفت است آب یخ باقی مانده را به آن اضافه کنید.یکی از علت های وا رفتن سوسیس خانگی یا سفتی بیش از حد آن رعایت نکردن مقدار آب یخ اضافی به مایه است.

مایه سوسیس را در قیف مخصوص بریزید  و به داخل کاور سوسیس تزریق کنید. در آخر دو طرف سوسیس را با نخ ببندید

 نکته : برای اینکه سوسیس روغن نیندازد و کاور سوسیس چروک نشود، مایه سوسیس را در کاور به خوبی فشرده و هواگیری نمایید.

سپس سوسیس کاور شده را در یک قابلمه آب جوش بیندازید درب فابلمه را گذاشته و اجازه دهید سوسیس ها با دمای ملایم تا ۴۵ دقیقه  در آب بجوشند. سپس سوسیس ها را بیرون بکشید و بلافاصله در آب سرد قرار دهید تا به سرعت خنک شود.

نکته : دقت کنید از ۴۵ دقیقه بیشتر سوسیس را نجوشانید زیرا سبب باز شدن آن می شود.

۲۴ ساعت سوسیس را در یخچال قرار دهید تا طعم سوسیس مطلوب تر شود.


برچسب ها :

نظر خود را بنویسید