X
30 آذر

ژله هندوانه قالبی یکی از شیک ترین دسر ها ی مناسب شب یلدا است . با مگ آیفوم همراه باشید تا شما را با طرز تهیه ژله هندوانه ای ، تزیین ژله هندوانه ای آشنا سازیم .

مواد لازم برای تهیه ژله هندوانه ای قالبی با شیر

  • پودر ژله آلبالو یا توت فرنگی یا هندوانه ۲بسته
  • پودر ژله لیمو یا طالبی ۱بستع
  • ژله آلوئه ورا ۱بسته
  • شیر ۱لیوان
  • چیپس شکلاتی اشکی ۴قاشق غذا خوری
  • رنگ خوراکی سبز به مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی ۱۵ دقیقه

مدت زمان آماده شدن ژله هندوانه قالبی ۷ تا۸ ساعت

مراحل آماده سازی ژله هندوانه ای قالبی

  • مرحله اول : ژله هندوانه را درست کنید

۲ بسته ژله قرمز رنگ توت فرنگی یا آلبالو یا هندوانه را به همراه ۲لیوان آب جوش درون کاسه ریخته و روی حرارت کتری بن ماری کنید .
بعد از اینکه پودر ژله در آب به خوبی حل شد میتوانید چند قاشق شیر به ژله اضافه کنید تا مات شود.
اگر میخواهید ژله شفاف باشد پودر ژله را فقط با آب حل کنید.

مطلب پیشنهادی  طرز تهیه سوپ جو خانگی خوشمزه

قالب را چرب کنید و مایع را درون آن بریزید کنی سپس در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود .

  • مرحله دوم : لایه سفید ژله هندوانه ای

ژله سفید در واقع لایه پاناکوتا ژله است. یک بسته پودر ژله آلوئه ورا را به روش بن ماری با یک لیوان آب جوش روی حرارت کتری آماده کنید . اجازه دهید ژله کمی خنک شود سپس یک لیوان شیر به ژله آلوئه ورا اضافه کنید قالب را از یخچال خارج کنید اگر به نیم بند شده بود مایع پاناکوتا را روی لایه سفید بریزید کنی فرصت دهید تا مجدداً ژله نیم بند شود .

  • مرحله سوم: تهیه ژله سبز رنگ

پودر ژله لیمو را به همراه ۱ و نیم لیوان آب جوش روی حرارت کتری بن ماری کنید . چند قطره رنگ خوراکی به آن اضافه کنید تا در رنگ شود . در صورت تمایل بعد از اینکه ژله کمی سرد شد چند قاشق شیر به آن اضافه کنید تا کدر شود . سپس مایع را به قالب ژله نیم بند قلب اضافه کنید.
مرحله چهارم : ایده تزیین ژله هندوانه ای
بعد از گذشت حداقل ۵ساعت ژله را درون ظرف مناسب برگردانید و با چیپس شکلاتی آن را تزیین کنید .

مطلب پیشنهادی  روش صحیح پخت و آماده سازی دونات

برای طرز تهیه ژله هندوانه با شیر می‌توانید در همه مراحل بخشی از آب جوش را حذف کنید و به همان اندازه شیر اضافه کنید.

هرگز از شیر سرد برای طرز تهیه ژله هندوانه استفاده نکنید، چون این کار باعث می‌شود ژله در نهایت بریده و خراب شود. شیر باید از ۳۰ دقیقه قبل خارج از یخچال به دمای محیط رسیده باشد.

یک فوت و فن طرز تهیه ژله هندوانه با شیر این است که در صورت حذف آب از مواد لازم ژله، به همان مقدار شیری را که به دمای محیط رسیده است، بعد از سرد شدن ژله به آن اضافه کرده و به جای ژله هندوانه، پاناکوتا هندوانه درست کنید.


برچسب ها :

نظر خود را بنویسید