مگ آیفوم : اگر شما هم مانند خیلی از افراد خوردن کرفس را بیهوده می دانید و یا از طعم و مزه ان خوشتان نمی اید، باید بدانید که این گیاه از گیاهان فوق العاده بی نظیر در سلامت به شمار می رود. کرفس دارای مواد معدنی منیزیوم و پتاسیم میباشد که برای آرامش اعصاب و بیماریهای روحی نظیر (Vertigo) مفید میباشند. اگر کرفس نمیخورید حتما این مطلب را بخوانید
اگر کرفس نمیخورید حتما این مطلب را بخوانید
کرفس همچنین دارای مقدار زیادی ویتامینهای K؛ و C است که آنتیاکسیدان بوده، موجب کاهش تورم یاختههای بدن، سمزدایی و مبارزه با روماتیسم و بیماریهای سرطانی میگردند.
کرفس از معدود گیاهانی است که میتوان آن را همزمان با میوهها و گیاهان دیگر مصرف کرد و باعث دشواری در گوارش نمیگردد. برای نمونه با آب انگور و سیب (برای مبارزه با روماتیسم)، با زنجبیل (برای مبارزه با میگرن و سردرد) و با لیموترش (برای مبارزه با سرماخوردگی و قند بالای خون).
خواص بی نظیر این گیاه دوست داشتنی
آب کرفس
آب کرفس از ویژگی ضدالتهابی بالا سود میبرد و از این رو، برای افرادی که از بیماریهای خودایمنی مانند فیبرومیالژیا، سندرم خستگی مزمن، میگرن، سرگیجه، سندرم روده تحریکپذیر، آرتریت روماتوئید، پسوریازیس، اگزما، آکنه، لوپوس، و نقرس رنج میبرند، مفید است.
اگر کرفس نمیخورید حتما این مطلب را بخوانید
کاهش فشار خون
مصرف آب کرفس به میزان یک لیوان در روز به مدت یک هفته بهطور معنیداری در کاهش فشارخون تأثیرگذار است. ترکیبی به نام phthalide در کرفس وجود دارد که با تأثیر بر عضلات اطراف شریانها منجر به انبساط و گشادی عروق و در نتیجه کاهش فشارخون میشود. این ترکیب همچنین منجر به کاهش هورمونهای محرک و منقبضکننده عروق میشود. جالب اینجاست که با تمام این تأثیرات، مصرف کرفس باعث کاهش فشارخون به کمتر از میزان نرمال نمیگردد. مصرف آب کرفس موجب کاهش وزن نیز میشود.
پیشگیری از سرطان
کرفس دارای حداقل ۸ ماده ضد سرطان شناخته شدهاست؛ که از مهمترین آنها میتوان به استینلیک اسید اشاره کرد که نشان داده شده رشد سلولهای سرطانی را مهار میکند. فنولیک اسید که فعالیت پروستاگلاندینها را مهار میکند و از طریق مهار تأثیر پروستاگلاندینها بر رشد سلولهای تومور یک ضد سرطان به حساب میآید و نیز کومارین که با ممانعت از عمل رادیکالهای آزاد از تخریب سلولها جلوگیری میکند، از دیگر ضد سرطانهای موجود در آب کرفساند.
درمان نقرس و آرتروز
نتایج یک تحقیق حیوانی در کشور استرالیا نشان داد که وقتی شیره دانههای کرفس به موشهای دارای بیماری نقرس و آرتروز تزریق شد. پس از طی دوران درمان نشانههای بهبودی در آنها حاصل شد.
کاهش التهاب بدن
کرفس باعث کاهش التهاب می شود. التهاب مزمن با بسیاری از بیماری ها از جمله آرتروز و پوکی استخوان در ارتباط است. کرفس و دانه های کرفس تقریباً 25 ترکیب ضد التهابی دارند که می توانند از التهاب در بدن محافظت کنند
همچنین در مطالعهای دیگر شیره دانههای کرفس معادل با برخی از داروهای شیمیایی مثل ایبوپروفن در درمان آرتروز عمل می نماید.اگر اکثر افراد از خوردن این گیاه فراری هستند اما این افراد باید بدانند که از کرفس به عنوان گیاهی جادویی نام برده شده است.
نظر خود را بنویسید