X
27 سپتامبر

مگ آیفوم: ترشی پیاز یکی از خوشمزه ترین ترشی ها در فصل زمستان است. در کنار غذا های سنتی می توانید از ترشی پیاز نیز استفاده نمایید. با نحوه درست کردن ترشی پیاز همراه ما باشید.

  • مواد لازم برای تهیه ترشی پیاز

پیاز سفید یا قرمز ۲۰ عدد

فلفل قرمز ۲ عدد

سیر ۲ حبه

نمک ½ قاشق چای خوری

شکر ½ قاشق چای خوری

سرکه سفید یا قرمز به مقدار کافی

نحوه درست کردن ترشی پیاز

  • روش تهیه ترشی پیاز

در مرحله ی اول لازم است پیاز ها را پوست بگیرید و خوب بشوید. اجازه دهید تا پیاز به خوبی خشک شود. برای خشک کردن پیاز می توانید از پارچه نیز استفاده کنید.

نکته : پیاز های باید به صورت کامل خشک شوند در غیر اینصورت ترشی در مدت زمان کوتاهی کپک می زند.

در مرحله دوم سیر را پوست بگیرید و به همراه فلفل قرمز بشوید و سپس خشک کنید.

مطلب پیشنهادی  طرز تهیه دمپختک کلم و عدس + فیلم کامل

در مرحله سوم پیاز، سیر، فلفل قرمز، نعنا خشک را به صورت منظم در داخل ظرف شیشه ای قرار دهید .

مرحله چهارم سرکه را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سرکه داغ شود، شکر و نمک  را نیز به سرکه اضافه کرده و اجازه دهید به طور کامل حل شود.

تمامی مواد ترشی تان را خشک کنید تا دچار کپک زدگی نشود.

می توانید مقدار آب جوشیده شده نیز به سرکه ها اضافه کنید تا طعم آن ملایم شود. اکنون اجازه دهید تا سرکه در دمای اتاق سرد شود و بعد از آن صاف کنید و به مابقی مواد اضافه کنید.

نکته : مقدار سرکه حتما باید یک بند انگشت بالاتر از مابقی مواد باشد.

به مدت دو هفته دور از نور خورشید و در محیطی خنک ترشی تان را قرار دهید تا برسد.


برچسب ها :

نظر خود را بنویسید