مگ آیفوم: چگونه ذرت مکزیکی درست کنیم؟ یکی از پر طرفدار ترین میان وعده ها بین مردم ایران و جهان ذرت مکزیکی است. اصالت این میان وعده دلچسب به مکزیک باز می گردد.
ذرت مکزیکی در فصل پاییز و زمستان طرفداران بیشتری دارد. طرز تهیه ذرت مکزیکی مربوط به مکزیک متفاوت تر از ذرت مکزیکی تهیه شده در ایران است.
چگونه ذرت مکزیکی درست کنیم؟
- مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی
ذرت 500 گرم
نمک، فلفل سیاه و قرمز به مقدار کافی
قارچ 250 گرم
پنیر پیتزا 100 گرم
سس مایونز 100 گرم
کره 2 قاشق غذا خوری
روغن مایع 1 قاشق غذا خوری
آویشن 1 قاشق غذا خوری
آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
- روش تهیه ذرت مکزیکی
ابتدا لازم است قارچ ها را بشویید و ورقه ورقه کنید سپس در قابلمه ای مقداری آب بریزید تا جوش آید کمی آبلیمو به آب در حال جوش اضافه کنید سپس قارچ ها را اضاقه نمایید.
بعد 3 دقیقه جوشیدن قارچ ها را در آبکش بریزید و با آب سرد بشویید.
نکته برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ آبلیمو به آن اضافه کنید.
مقداری کره و روغن مایع را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. سپس ذرت را به کره اضافه نمایید و تفت دهید، قارچ های آبکش شده را نیز به موارد اضافه نمایید و خوب سرخ کنید سپس فلفل سیاه و قرمز، نمک، آویشن را به مواد اضافه کنید تا باهم ترکیب شوند.
در آخر سس مایونز را به مواد اضافه کنید و هم بزنید بعد از ترکیب سس با مواد پنیر پیتزا به کم کم به مواد اضفه کنید.
با توجه به ذائقه تان می توانید از کالباس، سیز های معطر دیگر، جعفری نیز استفاده کنید.
نظر خود را بنویسید