22 آبان
مگ آیفوم: سس بشامل یکی از سس های معروف فرانسوی است. که مزه ی فوق العاده ای داد. از سس بشامل در تهیه غذاهایی نظیر لازانیا، استراگانوف، چیکن استراگانوف، پاستا و… استفاده می شود. مدت زمان تهیه این سس 15 دقیقه است.
مواد لازم جهت تهیه سس بشامل
- آرد :1 قاسق غذا خوری
- شیر :یک لیوان
- روغن: 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
روغن و آرد با هم مخلوط کنید طوری که باز شود. بعد روی حرارات ملایم قرار دهید و به آن شیر اضافه کنید مدام هم بزنید تا سس شما مانند فرنی شود.
به ازای هر یک قاشق آرد باید یک لیوان شیر اضافه کنید.
نظر خود را بنویسید