X
6 نوامبر

مگ آیفوم: چقدر در خصوص رفلاکس اسید معده آشنایی دارید؟ رفلاکس اسید زمانی اتفاق می افتد که محتویات معده شما به مری شما برگردد. به این عمل برگشت اسید یا رفلاکس معده به مری نیز گفته می شود.

اگر بیش از دو بار در هفته علائم رفلاکس اسید معده را دارید، ممکن است به بیماری ریفلاکس معده (GERD- gerd gastroesophageal reflux disease) مبتلا باشید.

چقدر در خصوص رفلاکس اسید معده آشنایی دارید؟

  • علائم GERD

علامت اصلی GERD رفلاکس اسید است. رفلاکس اسید می تواند باعث احساس سوزش ناراحت کننده در قفسه سینه شود که می تواند به سمت گردن و گلو شما حرکت کند. این احساس اغلب به عنوان سوزش سر دل شناخته می شود.

اگر رفلاکس اسید معده دارید، ممکن است طعم ترش یا تلخی در پشت دهانتان ایجاد شود. همچنین ممکن است باعث برگشت غذا یا مایعات از معده به داخل دهان شود.

چقدر در خصوص رفلاکس اسید معده آشنایی دارید؟

  • برخی دیگر از علائم GERD عبارتند از:

حالت تهوع

درد قفسه سینه

درد هنگام بلع

مشکل در بلع

سرفه مزمن

بوی بد دهان

  • گزینه های درمانی GERD

برای مدیریت و تسکین علائم GERD، پزشک ممکن است شما را به ایجاد تغییرات خاصی در سبک زندگی تشویق کند، مانند:

حفظ وزن متوسط، در صورت لزوم

اگر سیگار می کشید، سیگار را ترک کنید

اجتناب از وعده های غذایی سنگین

بلافاصله  بعد از غذا خوردن دراز نکشید

  • دارو

پزشک شما همچنین ممکن است مصرف داروهای بدون نسخه (OTC) مانند موارد ذکر شده در زیر را پیشنهاد کند. همه این داروها می توانند عوارض جانبی ایجاد کنند، بنابراین با پزشک خود در مورد اینکه کدام گزینه برای شما بهترین است صحبت کنید.

  • آنتی اسیدها

آنتی اسیدها معمولا برای علائم گاه به گاه و خفیف رفلاکس اسید و GERD استفاده می شود.

مطلب پیشنهادی  هنگام غذا خوردن راه نروید!!

مسدود کننده های گیرنده H2

مسدودکننده های H2 مانند Pepcid AC برای کاهش میزان اسیدی که معده شما می سازد کار می کنند.

نکته مهم این است که یک نوع مسدود کننده H2 راینیتیدین می باشد- (همچنین به عنوان زانتاک شناخته می شود)- که اخیراً توسط منبع معتبر FDAT به دلیل داشتن ماده N-Nitrosodimethylamine )NDMA) که یک سرطان زا شناخته شده است، شناسائی و منع گردیده است.

  • مشکل درمان های خانگی برای GERD

برخی از افراد ممکن است ترجیح دهند برای درمان سوزش سر دل خود با داروهای خانگی شروع کنند. در حالی که برخی از درمان‌های خانگی ممکن است در مورد حملات گاه به گاه رفلاکس اسید کمک کند، اما اگر شما مبتلا به GERD تشخیص داده شده‌اید، به احتمال زیاد با یک مشکل مزمن سر و کار دارید.

مشکلات مزمن سلامتی گاهی اوقات می تواند با تغییر سبک زندگی کاهش یابد، اما معمولاً به نوعی مداخله پزشکی نیز نیاز دارد. وقتی صحبت از مشکلات مزمن به میان می آید، بهتر است در مقابل تمایل به خود تشخیصی و خود درمانی مقاومت کنید. قبل از شروع هر گونه درمان جدید با پزشک خود صحبت کنید.

  • چند درمان خانگی که ممکن است بیشتر از اینکه مفید باشد ضرر داشته باشد عبارتند از:

نوشیدن محلول جوش شیرین و آب. از آنجایی که جوش شیرین قلیایی است، این توانایی را دارد که اسیدیته را خنثی کند و مصرف آن در دوزهای کوچک عمدتاً بی خطر است. اما جوش شیرین سرشار از سدیم است و در صورت مصرف بیش از حد ممکن است عوارض جانبی را نیز تجربه کنید.

مطلب پیشنهادی  علائم مبتلایان به کرونای گوارشی کدام اند؟ | چه مواد غذایی برای بهبود مبتلایان به کرونا مفید است؟

مصرف زنجبیل. زنجبیل یک درمان خانگی رایج برای مشکلاتی مانند حالت تهوع و ترش معده است، اما هنوز مشخص نیست که آیا واقعاً می تواند به علائم سوزش سر دل کمک کند یا خیر. در واقع، در بسیاری از مطالعات منبع مورد اعتماد، سوزش سر دل نشانه مصرف بیش از حد زنجبیل است.

شیر خوردن. به دلیل قلیایی بودن طبیعی، شیر یکی دیگر از داروهای خانگی است که اغلب به عنوان راهی برای کاهش علائم سوزش سر دل معرفی می شود. متأسفانه، اگرچه ممکن است در ابتدا احساس آرامش داشته باشد، چربی و پروتئین موجود در آن در نهایت می تواند پس از هضم شیر علائم سوزش سر دل را بدتر کند. تحمل شیر کم چرب ممکن است برای برخی افراد آسان تر باشد.

  • تشخیص GERD

اگر پزشک شما مشکوک به GERD باشد، یک معاینه فیزیکی انجام می دهد و در مورد علائمی که تجربه کرده اید سؤال می کند.

سپس ممکن است پزشک شما را به یک متخصص گوارش معرفی کند یا ممکن است آزمایش‌های خاصی را انجام دهد، از جمله:

  • ازوفوگرام. پس از نوشیدن محلول باریم، از تصویربرداری اشعه ایکس برای بررسی دستگاه گوارش فوقانی استفاده می شود.
  • آندوسکوپی فوقانی، یک لوله انعطاف پذیر با یک دوربین کوچک به مری شما وارد می شود تا آن را بررسی کرده و در صورت نیاز نمونه ای از بافت (بیوپسی) را جمع آوری کند.
  • مانومتری مری. یک لوله انعطاف پذیر از طریق بینی به مری شما منتقل می شود تا قدرت عضلات مری شما را اندازه گیری کند.

پس از رسیدن به تشخیص، پزشک تصمیم خواهد گرفت که چه مداخلاتی برای شما بهتر عمل می کند و آیا جراحی یک گزینه است یا خیر.


برچسب ها :

نظر خود را بنویسید