مگ آیفوم: پاستا یکی از محبوب ترین غذا هایی است که اغلب افراد ان را دوست دارند. با طرز تهیه پاستا پنه آلفردو همراه ما باشید.
- طرز تهیه پاستا پنه آلفردو
به جرات می توان گفت که پاستای پنه آلفردو یکی از محبوب ترین پاستا های جهان است که اکثر ذائقه های جهان آن را می پسندند.
نکته قابل توجه این پاستا در سریع آماده شدن آن است، که نسبت به غذاهای دیگر مدت طبخ کمتری دارد و بسیار لذیذ می باشد.
- طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با سینه مرغ
مواد لازم:
پاستا پنه: 200 گرم
فیله مرغ: 200 گرم
قارچ: 300 گرم
کره:50 گرم
شیر: 300 گرم
پنیر پارمزان 100 گرم
سیر: به مقدار دلخواه
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
طرز تهیه پاستا پنه آلفردو
- دستور پخت پاستا پنه با سس آلفردو
ابتدا فیله مرغ را که به قطعات کوچک خرد کردیم درون روغن کم با حرارت متوسط تفت می دهیم و درب تابه را نگذارید.
بعد از سرخ شدن مرغ ها قارچ ها را به صورت ورقه در درون تابه با حرارت کم سرخ می دهیم تا طلایی شود.
کره را درون ظرف دیگری آب می کنیم و شیر و خامه را به آن اضافه می کنیم و ده دقیقه زمان می دهیم تا سس جا بی افتد.
بعد پنیر پارمزان را به آن اضافه می کنیم و زمان می دهیم که سس روی حرارت ملایم بپزد.
فیله مرغ و قارچ را به سس اضافه می کنیم، سپس پاستا ها را که در آب جوش پخته ایم را به همراه نمک و فلفل به سس اضافه می کنیم و چند دقیقه ای زمان می دهیم که مواد پاستا در کنار یکدیگر بپزند.
برای تزئین پاستا پنه با سس آلفردو می توانید از برگ های ریحان و گوجه گیلاسی استفاده کنید.
نظر خود را بنویسید