X
27 خرداد

مگ آیفوم : برگه ی زردآلو یکی از مقوی ترین خشکباری می باشد که خواص آن از میوه اش بیشتر می باشد. یکی از خاصیت ها و فواید مهم برگه‌ی زردآلو این است که از بدن‌مان در برابر سرطان محافظت می‌کند. برای مشاهده بیتشتر از خواص بی نظیر برگه‌ی زردآلو با ما در ادامه همراه باشید.

خواص بی نظیر برگه‌ی زردالو

خواص بی نظیر برگه‌ی زردآلو

*کمک به دستگاه گوارش

یکی از فواید مصرف میوه‌های خشک، در کنار تامین کالری مورد نیاز بدن، فراهم کردن مقدار زیادی فیبر برای بدن است؛ و برگه زردآلو نیز از این قاعده مستثنی نیست. جویدن میوه‌های خشک به طور قابل توجهی سخت‌تر از میوه‌های تازه‌ است؛ این مسئله به خاطر وجود مقدار زیادی فیبر در آن‌ها است؛ به این ترتیب، فرایند گوارش این خوراکی نسبت به میوه‌های تازه آهسته‌تر است. پکتین و سلولز، هم به عنوان فیبر و هم به عنوان ملین عمل می‌کنند؛ و از این طریق، باعث درمان یبوست، و هم‌چنین تعادل متابولیسم (سوخت و ساز) در بدن می‌شوند.

مطلب پیشنهادی  اگر به کرونا مبتلا شدیم چه مواد غذایی مصرف کنیم؟

*به حفظ سلامتی قلب کمک می‌کند

یکی دیگر از فواید آنتی‌اکسیدان‌ها، علاوه بر آن‌چه پیش‌تر گفته شد، کمک به کاهش سطح کلسترول بد (ال‌دی‌ال) در بدن است. ال‌دی‌ال عمدتا توسط رادیکال‌های آزادی ایجاد می‌شود که سعی دارند از طریق ربودن الکترون‌ها از چربی و پروتئین موجود در یک مولکول کلسترول (لیپوپروتئین)، کمبود الکترون‌های‌‌شان را جبران کنند؛ با افزایش رادیکال‌های آزاد در بدن، سلامتی‌تان به خطر خواهد افتاد؛ در این وضعیت، آنتی‌اکسیدان‌ها به نجات‌تان می‌شتابند.

* نقش مهم برگه زردآلو در درمان کم‌خونی

کم‌خونی و علائم مربوط به آن، در واقع به خاطر کمبود آهن در بدن ایجاد می‌شود. به علاوه، بخش عمده‌ای از هموگلوبین موجود در گلبول‌های قرمز خون از آهن تشکیل می‌شود (حدود ۷۰ درصد)، بنابراین کمبود آهن یعنی “‌کمبود خون‌”‌. زردآلو سرشار از آهن است؛ هم‌چنین این میوه‌ی پرخاصیت، علاوه بر آهن، حاوی مس نیز هست؛ مس به جذب آهن در بدن کمک می‌کند. بنابراین، مصرف مرتب برگه‌ی زردآلو واقعا می‌تواند به تولید هموگلوبین، به خصوص در زنانی که به خونریزی شدید دوره‌ي قاعدگی مبتلا هستند، کمک کند.+

مطلب پیشنهادی  پیشگیری از بروز چین و چروک صورت با خوردن گلاب و عرق نعنا

خواص بی نظیر برگه‌ی زردآلو

*برگه زردآلو به کاهش وزن کمک می‌کند

برگه‌ی زردآلو سرشار از فیبر غذایی است. فیبر غذایی نه فقط به دستگاه گوارش‌مان کمک می‌کند، بلکه باعث می‌شود بعد از مصرف غذا، مدت طولانی‌تری احساس سیری داشته باشیم. دلیل این مسئله این است که فیبر به آهستگی هضم می‌شود، و به همین خاطر اشتهای‌مان را به خوردن بیش از اندازه‌ي خوراکی‌ها کاهش می‌دهد.

*محافظت از سلامت‌ بینایی‌

کاروتنوئیدها، علاوه بر مبارزه علیه سرطان و کاهش خطر ابتلا به سکته‌ی قلبی، به همراه ویتامین A، ویتامین C، و ویتامین E موجود در زردآلو می‌تواند از چشم‌های‌مان در برابر آسیب‌های ناشی از نور آبی و اشعه‌ی فرابنفش محافظت کند.


برچسب ها :

نظر خود را بنویسید