X
27 سپتامبر

با توجه به محدودیت های جدیدی که این روزها برای شبکه های اجتماعی اینستاگرام و واتساپ و محدودیت های دسترسی به اینترنت به وجود آمده است استفاده از اینترنت ماهواره ای یا استارلینک تبدیل بحث داغ این روزها شده است.

اینترنت ماهواره ای چیست؟ چه کسانی می توانند از اینترنت ماهواره ای استفاده کنند؟ برای استفاده از اینترنت ماهواره ای به چه تجهیزاتی نیاز است؟ استفاده از اینترنت ماهواره ای چه مزایا و معایبی دارد؟ نحوه استفاده از استارلینک در ایران به چه صورت است؟ هزینه استفاده از اینترنت ماهواره ای چقدر است؟ چه مناطقی تحت پوشش اینترنت ماهواره ای است؟  با ما همراه باشید تا به تمامی سوالات شما در خصوص  اینترنت ماهواره ای یا استارلینک پاسخ دهیم.

اینترنت ماهواره ای چیست

اینترنت ماهواره ای یا استارلینک چیست؟ مالک استارلینک کیست؟

اینترنت ماهواره ای یا استارلینک ” starlink ” متشکل از مجموعه ای از ماهواره های مداری به صورت فلکی است. استارلینک شامل هزاران ماهواره کوچک در مدار پاینی زمین است که توسط شرکت اسپیس اکس با هدف فراهم کردن اینترنت ماهواره ای برای کاربران به فضا پرتاب شده است.مالک اینترنت ماهواره ای ایلان ماسک است. ایلان ماسک مالک شرکت اسپیس اکس  است.این شرکت هوا فضایی سالانه ماهواره های زیادی با اهداف مختلف به فضا پرتاب میکند. وی قصد دارد اینترنت ماهواره ای را تا حد امکان در اختیار تمام مردم جهان قرار دهد.

مطلب پیشنهادی  تلفن ثابت اینترنتی و ویپ (VOIP)

اینترنت ماهواره ای چه زمانی ایجاد شد؟ 

روند ایجاد استارلینک در سال ۲۰۱۵ آغاز و در سال ۲۰۱۸ نمونه‌های اولیه ماهواره‌‌هایی که قرار بود در این شبکه استفاده شوند، ساخته شد.

از سال ۲۰۱۵ ماهواره های زیادی به این صورت فلکی اضافه شده است و تاکنون تعداد ماهواره ها به بیش از ۳۰۰۰ ماهواره رسیده است. برخی از این ماهواره ها غیر عملیاتی و از نمونه های اولیه است.

تعداد ماهواره ها در کیفیت و سرعت اینترنت ماهواره ای تاثیر به سزایی دارد لذا هر چه تعداد ماهواره های افزایش یابد کیفیت این شبکه نیز افزایش میابد.

 چه مناطقی تحت پوشش اینترنت ماهواره ای است؟ 

در حال حاضر شهرهای شمالی ایلات متحده تحت پوشش استارلینک است. برای استفاده از اینترنت ماهواره ای برای بخش های مختلف مانند مناطق روستایی و… هیچ محدودیتی نسبت به سایر مناطق نیست.اینترنت ماهواره ای برای بخش خانگی و مناطقی که فاقد اینترنت مناسب هستند مانند روستا ها قابل ارائه است.

در صورت اضافه‌ شدن ماهواره‌های دیگر به مدار، مناطق جنوبی این ایالت نیز امکان استفاده از اینترنت استارلینک را خواهند داشت.

چه زمانی می توان از اینترنت ماهواره ای استفاده کرد؟

مطلب پیشنهادی  اختراع چسب زخم هوشمند توسط یک محقق ایرانی

امکان استفاده از اینترنت ماهواره ای توسط سیم کارت های موبایل با قابلیت پشتیبانی از این امکان تا سال دیگر فراهم است. البته نیاز است اپراتورهای موبایل به لحاظ فنی زیر ساخت های لازم را فراهم کنند.

اینترنت ماهواره ای یا استارلینک چیست ؟

 نحوه استفاده از استارلینک به چه صورت است؟

اینترنت ماهواره‌ای محدودیت سایر روش‌های ارائه سرویس اینترنت را ندارد و می‌تواند به‌راحتی برای ارائه اینترنت پرسرعت به مناطقی که به اینترنت پایدار دسترسی ندارند یا کاملاً از آن محروم هستند، استفاده شود.

همچنین جهت اسفاده از اینترنت ماهواره ای برای منازل نیاز به یک ترمینال کوچک یا همان دیش ماهواره‌ برای دریافت سیگنال‌های ماهواره‌ها و انتقال آن‌ها به مودم است که قابل نصب روی سقف خانه می باشد.

اسپیس ایکس یک اپلیکیشن جهت جستجو بهترین مکان و موقعیت برای قرار دادن ترمینال گیرنده  منتشر نموده است.

استفاده از اینترنت ماهواره‌ای چه مزایایی دارد؟

  • سرعت بالای استارلینک ( اینترنت ماهواره‌ای سریع‌تر از اشتراک خانگی است.)
  • پهنای باند بالا ( سرعت و کیفیت اینترنت نباید تحت تأثیر تعداد زیاد کاربران یا «اوج زمان استفاده» قرار گیرد. )
  • برای اینترنت ماهواره‌ای به خط تلفن احتیاج نیست.

استفاده از اینترنت ماهواره‌ای چه معایبی دارد؟

  • مهمترین عیب اینترنت ماهواره‌ای هزینه است‌.

برچسب ها :

نظر خود را بنویسید