مگ آیفوم : یکی از مشکلاتی که اغلب بانوان در خصوص تهیه ژله دارند این است که ژله به ظرف می چسبد و جدا نمی شود. امروز همراه شما هستیم تا با راهکار های جداکردن ژله از ظرف آشناشوید.
یکی از مهم ترین مواردی که باعث می شود ژله به قالب بچسبد روغن نزدن قالب است. بهتر است قبل از اینکه مواد تهیه شده را در قالب بریزید آن را چرب کنید.
برای قالب های ژله با جنس سیلیکونی و پلاستیکی در ابتدا باید قالب را چرب کنید و بعد از آن شکر بپاشید و به مدت 30 دقیقه درون فریزر قرار دهید.
اگر جنس قالب تان فلزی است آنرا خیس کنید و در فریزر قرار دهید تا یک لایه نازک یخ بزند بعد مایع ژله را درون قالب بریزید.
بهترین نوع قالب، قالب های فلزی و سخت ترین نوع قالب، قالب های سیلیکونی است. قالب های فلزی چون گرما را زودتر جذب می کنند ژله زودتر از دیواره ها جدا می شود. اما در قالب های سیلیکونی این طور نیست.
اگر قرار است ژله قالبی درست کنید بهتر است ژله را با یک لیوان آب درست کنیم. قالب را بلند نکنید فقط آن را بکشید بعد برش دهید.
هرچقدر مدت زمان بیشتری ژله در یخچال باشد راحت تر از قالب جدا می شود.
بعد از آنکه دسر کاملا آماده شد یک ظرف آب جوش را آماده کنید و قالب رو 15 دقیقه درون آب قرار دهید سپس قالب را در ظرف مربوطه برگردانید.
راهکار های جداکردن ژله از ظرف
- ژله را چگونه از قالب جدا کنم ؟
ابتدا لازم است مطمئن شوید که ژله کاملا بسته است. با کارد ژله را از لبه های قالب با آرامش جدا کنید در نهایت قالب را تکان دهید تا ژله از کف ظرف جدا شود.بعد از آنکه دسر کاملا آماده شد یک ظرف آب جوش را آماده کنید و قالب رو 15 دقیقه درون آب قرار دهید سپس قالب را در ظرف مربوطه برگردانید.
- برای هر قالب ای چقدر پودر ژله لازم است؟
برای اینکه متوجه شوید برای قالب ژله چقدر پودر و آب لازم است لیوان اندازگیری تان را بردارید و قالب را با آب پر کنید تا متوجه شوید چند لیوان آب لازم دارید. برای هر بسته ژله 1ونیم تا 2 لیوان آب نیاز است.
- ایده جدید برای ژله جدید !
می توانید میوه ها و یا مغز های متنوع را نیز در دسر ژله خود بریزید.
نظر خود را بنویسید