X
5 دسامبر

مگ آیفوم: چقدر با خواص چای سبز آشنا هستید؟ چای سبز را به عنوان یک نوشیدنی گرم حداقل هفته ای یکبار مصرف کنید.

 ۱٫چای سبز یک ترکیب زیست فعال سالم

چای سبز حاوی ترکیبات زیست فعال سالم است. چای سبز چیزی فراتر از یک نوشیدنی آبرسان است. گیاه چای سبز حاوی طیف وسیعی از ترکیبات سالم است که آن را به نوشیدنی نهایی تبدیل می کند.

چای سبز سرشار از پلی فنول ها است، پلی فنول ها ترکیبات طبیعی که دارای فواید سلامتی مانند کاهش التهاب و کمک به مبارزه با سرطان هستند.

چای سبز حاوی کاتچین است. کاتچین ها آنتی اکسیدان های طبیعی هستند که به جلوگیری از آسیب سلولی کمک می کنند و فواید دیگری را ارائه می دهند.

این مواد می توانند تشکیل رادیکال های آزاد را در بدن کاهش دهند و از سلول ها و مولکول ها در برابر آسیب محافظت کنند. این رادیکال های آزاد در پیری و بسیاری از انواع بیماری ها نقش دارند.

سعی کنید یک مارک چای سبز با کیفیت بالاتر انتخاب کنید، زیرا برخی از مارک های با کیفیت پایین تر می توانند حاوی مقادیر زیادی فلوراید باشند. همانطور که گفته شد، حتی اگر برندی با کیفیت پایین‌تر انتخاب کنید، باز هم مزایا از هر خطری بیشتر است.

چقدر با خواص چای سبز آشنا هستید ؟

۲٫ممکن است عملکرد مغز را بهبود بخشد

چای سبز بیش از اینکه شما را هوشیار نگه دارد، ممکن است به تقویت عملکرد مغز نیز کمک کند.

ماده اصلی فعال کافئین است که یک محرک شناخته شده است.

به اندازه قهوه حاوی کافئین نیست، اما به اندازه کافی برای ایجاد پاسخ بدون ایجاد اثرات تحریک آمیز مرتبط با مصرف بیش از حد کافئین است.

کافئین با مسدود کردن یک انتقال دهنده عصبی بازدارنده به نام آدنوزین بر مغز تأثیر می گذارد. به این ترتیب، شلیک نورون ها و غلظت انتقال دهنده های عصبی مانند دوپامین و نوراپی نفرین را افزایش می دهد.

تحقیقات به طور مداوم نشان داده است که کافئین می تواند جنبه های مختلف عملکرد مغز، از جمله خلق و خو، هوشیاری، زمان واکنش و حافظه را بهبود بخشد.

مطلب پیشنهادی  جدیدترین عکس جوانه دلشاد با بینی عملی

با این حال، کافئین تنها ترکیب تقویت کننده مغز در چای سبز نیست. همچنین حاوی اسید آمینه L-theanine است که می تواند از سد خونی مغزی عبور کند.

L-theanine فعالیت انتقال دهنده عصبی مهار کننده GABA را افزایش می دهد که اثرات ضد اضطرابی دارد. همچنین دوپامین و تولید امواج آلفا را در مغز افزایش می دهد.

مطالعات نشان می دهد که کافئین و L-theanine می توانند اثرات هم افزایی داشته باشند. این به این معنی است که ترکیب این دو میتواند اثرات بسیار قدرتمندی در بهبود عملکرد مغز داشته باشد. به دلیل L-theanine و دوز کمی از کافئین، چای سبز ممکن است به شما نوع بسیار ملایم و متفاوتی نسبت به قهوه بدهد. بسیاری از مردم گزارش می دهند که در مقایسه با قهوه، انرژی پایدارتری دارند و بازدهی بسیار بیشتری در نوشیدن چای سبز دارند.

۳٫چربی سوزی را افزایش می دهد

اگر به لیست مواد تشکیل دهنده هر مکمل چربی سوزی نگاه کنید، به احتمال زیاد چای سبز در آن وجود خواهد داشت.

این به این دلیل است که طبق تحقیقات، چای سبز می تواند چربی سوزی و سرعت متابولیسم را افزایش دهد.

در یک مطالعه که شامل ۱۰ مرد سالم بود، مصرف عصاره چای سبز تعداد کالری سوزانده شده را تا ۴ درصد افزایش داد. در مورد دیگری که شامل ۱۲ مرد سالم بود، عصاره چای سبز در مقایسه با افرادی که دارونما مصرف می کردند، اکسیداسیون چربی را ۱۷ درصد افزایش داد.

با این حال، برخی از مطالعات روی چای سبز هیچ افزایشی در متابولیسم نشان نمی‌دهند، بنابراین اثرات ممکن است به فرد و نحوه تنظیم مطالعه بستگی داشته باشد.

کافئین همچنین ممکن است با به حرکت درآوردن اسیدهای چرب از بافت چربی و در دسترس قرار دادن آنها برای استفاده به عنوان انرژی، عملکرد فیزیکی را بهبود بخشد.

دو مطالعه مروری جداگانه گزارش کردند که کافئین ممکن است عملکرد فیزیکی را تقریباً ۱۱-۱۲٪ افزایش دهد.

چقدر با خواص چای سبز آشنا هستید ؟

۴٫آنتی اکسیدان ها ممکن است خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش دهند

سرطان به دلیل رشد کنترل نشده سلول ها ایجاد می شود. این یکی از علل اصلی مرگ و میر در جهان است.

مطلب پیشنهادی  صحبت های عجیب و جنجالی شقایق دهقان درباره طلاقش از مهراب قاسم خانی + فیلم

تحقیقات نشان داده است که آسیب اکسیداتیو می تواند منجر به التهاب مزمن شود که می تواند منجر به بیماری های مزمن از جمله سرطان شود. آنتی اکسیدان ها می توانند به محافظت در برابر آسیب اکسیداتیو کمک کنند.

چای سبز منبع عالی آنتی اکسیدان های قوی است. تحقیقات ترکیبات چای سبز را با کاهش خطر ابتلا به سرطان مرتبط کرده است، از جمله مطالعات زیر:

سرطان پستان. یک بررسی جامع از مطالعات مشاهده‌ای نشان داد که زنانی که بیشتر چای سبز می‌نوشیدند، تقریباً ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان سینه، یکی از شایع‌ترین سرطان‌ها در زنان بودند.

سرطان پروستات. یک مطالعه مشاهده کرد که مردانی که چای سبز می نوشند خطر کمتری برای سرطان پیشرفته پروستات دارند.

سرطان روده بزرگ. تجزیه و تحلیل ۲۹ مطالعه نشان داد کسانی که چای سبز می نوشند حدود ۴۲ درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان روده بزرگ هستند.

بسیاری از مطالعات مشاهده ای نشان می دهد که مصرف کنندگان چای سبز کمتر در معرض ابتلا به چندین نوع سرطان هستند، اما تحقیقات با کیفیت بالا برای تایید این اثرات مورد نیاز است.

برای دریافت بیشترین فواید سلامتی، از افزودن شیر به چای خود اجتناب کنید. برخی از مطالعات نشان می دهد که می تواند ارزش آنتی اکسیدانی در برخی چای ها را کاهش دهد.

۵٫ممکن است از مغز در برابر پیری محافظت کند

چای سبز نه تنها می تواند عملکرد مغز را در کوتاه مدت بهبود بخشد، بلکه ممکن است با افزایش سن از مغز شما نیز محافظت کند.

بیماری آلزایمر یک بیماری شایع عصبی و شایع ترین علت زوال عقل در افراد مسن است.

بیماری پارکینسون یکی دیگر از بیماری های رایج تخریب کننده عصبی است و شامل مرگ نورون های تولید کننده دوپامین در مغز می شود.

چندین مطالعه نشان می‌دهد که ترکیبات کاتچین موجود در چای سبز می‌تواند اثرات محافظتی مختلفی بر روی سلول‌های عصبی در لوله‌های آزمایش و مدل‌های حیوانی داشته باشد و احتمالاً خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش دهد.


برچسب ها :

نظر خود را بنویسید