X
28 آبان

مگ آیفوم: چه کسانی به دیابت نوع 2 مبتلا هستند؟ دیابت یکی از شایع ترین بیماری ها در سراسر جهان است. تحقیقات مداوم در سال های اخیر تشخیص، درمان و دانش در مورد دیابت نوع 2 را بهبود بخشیده است و امکان پیشگیری و مدیریت بهتر را فراهم می کند.

چه کسانی به دیابت نوع 2 مبتلا هستند؟

  • در اینجا به چند نکته در خصوص دیابت نوع 2 اشاره می شود که همه باید بدانند.

به عبارت ساده، دیابت وضعیتی است که زمانی رخ می دهد که بدن شما در مدیریت سطح قند خون خود با مشکل مواجه شود. این به دلیل ناتوانی بدن در ساخت یا استفاده از انسولین است، هورمونی که قند خون را تنظیم می کند. یا بدن شما به اندازه کافی یا انسولین تولید نمی کند، یا سلول های بدن مقاوم هستند و نمی توانند از انسولین تولید شده به طور موثر استفاده کنند. اگر بدن شما نتواند از انسولین برای متابولیسم گلوکز، یک قند ساده، استفاده کند، در خون انباشته می شود و منجر به افزایش سطح قند خون می شود. در نتیجه مقاومت سلولی، سلول‌های مختلف بدن شما انرژی لازم برای عملکرد صحیح را دریافت نمی‌کنند و مشکلات بیشتری را ایجاد می‌کنند. دیابت یک بیماری مزمن است، به این معنی که برای مدت طولانی ادامه دارد. در حال حاضر هیچ درمانی وجود ندارد، بنابراین نیاز به مدیریت دقیق و گاهی اوقات دارو برای حفظ سطح قند خون در محدوده هدف است.

  • به ویژه در بزرگسالان جوان در حال افزایش است

به گفته منبع معتبر سازمان جهانی بهداشت، تعداد افراد مبتلا به دیابت در سراسر جهان از 108 میلیون در سال 1980 به 422 میلیون در سال 2014 رسیده است و دیابت نوع 2 بیشتر این موارد را تشکیل می دهد. حتی نگران‌کننده‌تر این است که دیابت نوع 2 زمانی فقط در بزرگسالان دیده می‌شد، اما اکنون بیشتر و بیشتر در بزرگسالان جوان نیز تشخیص داده می‌شود. این احتمالاً به این دلیل است که دیابت نوع 2 با شاخص توده بدنی (BMI) بالاتر و چاقی مرتبط است، موضوعی که امروزه در بین جوانان رایج‌تر شده است.

مطلب پیشنهادی  اسپاسم معده و راهکار های درمان آن

چه کسانی به دیابت نوع 2 مبتلا هستند؟

  • ممکن است برای سالها مورد توجه قرار نگیرد

بسیاری از موارد دیابت نوع 2 به دلیل عدم وجود علائم یا به دلیل عدم تشخیص افراد به دلیل دیابت تشخیص داده نمی شوند. علل علائمی مانند خستگی، افزایش گرسنگی و تشنگی افزایش یافته گاهی اوقات به سختی مشخص می شود و اغلب در یک دوره زمانی طولانی ایجاد می شود، اگر اصلا وجود داشته باشد. به همین دلیل، انجام آزمایش بسیار مهم است. هر فرد 45 ساله یا بالاتر باید برای دیابت آزمایش شود، به خصوص اگر اضافه وزن دارید. اگر اضافه وزن دارید و زیر 45 سال دارید، ممکن است همچنان بخواهید آزمایش بدهید، زیرا اضافه وزن یک عامل خطر برای دیابت نوع 2 است. مؤسسه ملی دیابت و بیماری‌های گوارشی و کلیوی حتی یک منبع معتبر تست خطر دیابت رایگان دارد که به شما کمک می‌کند ببینید آیا در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 هستید یا خیر.

مطلب پیشنهادی  نشانه های کمبود ویتامین B6 در بدن کدام است؟

  • در صورت عدم بررسی می تواند منجر به عوارض جدی شود

اگر دیابت نوع 2 برای مدت طولانی تشخیص داده نشود و درمان نشود، می تواند منجر به عوارض تهدید کننده زندگی شود. همین امر در مورد افرادی که از مدیریت صحیح دیابت خود غفلت می کنند نیز صادق است. بیماری قلبی عروقی منبع مورد اعتماد، بیماری چشم دیابتی، بیماری کلیوی، آسیب عصبی، آسیب شنوایی، و افزایش خطر سکته مغزی و بیماری آلزایمر از جمله عوارض عمده ای است که افراد مبتلا به دیابت نوع 2 با آن مواجه هستند. نظارت دقیق بر سطح قند خون، کلسترول و فشار خون در کاهش این خطرات بسیار مهم است. تشخیص و درمان زودهنگام، شیوه زندگی سالم و معاینات منظم کلیدی هستند.

  • برای برخی از گروه های مردم خطر بیشتری ایجاد می کند

به طور کامل درک نشده است که چرا دیابت در افراد خاصی رخ می دهد و نه در برخی دیگر، اما تحقیقات نشان می دهد که برخی از گروه ها با خطر بیشتری روبرو هستند. احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 در افرادی که ویژگی های زیر را دارند بیشتر از افرادی است که این ویژگی ها را ندارند:

اضافه وزن یاچاق

وراثت

دیابت بارداری

افزایش سن

کسانی که سطح تری گلیسیرید بالا، سطح کلسترول HDL پایین و کسانی که فشار خون بالا دارند


برچسب ها :

نظر خود را بنویسید