مگ آیفوم : در اکثر مواقع پیدا کردن بهترین مواد غذایی برای خوردن هنگام ابتلا به دیابت می تواند سخت باشد. به این دلیل که هدف اصلی شما باید کنترل سطح قند خون شما باشد. با این حال ، خوردن غذاهایی که به جلوگیری از عوارض دیابت مانند بیماری های قلبی کمک می کنند نیز مهم است. رژیم غذایی شما می تواند نقش مهمی در پیشگیری و مدیریت دیابت داشته باشد.
در اینجا 13 مورد از بهترین ماده های غذایی برای افراد مبتلا به دیابت آورده شده است.
13 ماده غذایی مفید برای کنترل دیابت
1. ماهی چرب
برخی افراد ماهی های چرب را یکی از سالم ترین غذاهای کره زمین می دانند.
ماهی سالمون ، ساردین ، شاه ماهی ، آنچوی و ماهی خال مخالی منابع بسیار خوبی از اسیدهای چرب امگا 3 DHA و EPA هستند که فواید عمده ای برای سلامت قلب دارند. دریافت منظم و کافی این چربی ها به ویژه برای افراد دیابتی که خطر بیماری قلبی و سکته مغزی در آنها افزایش یافته است بسیار مهم است.
2. سبزی های برگ دار
سبزیجات برگ سبز بسیار مقوی و کم کالری هستند.
همچنین کربوهیدرات های قابل هضم ، یا کربوهیدرات های جذب شده توسط بدن بسیار کم هستند ، بنابراین بر میزان قند خون تأثیر قابل توجهی ندارند. اسفناج ، کلم پیچ و سایر سبزیجات برگ دار منابع خوبی از بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله ویتامین C هستند. برخی از شواهد نشان می دهد منبع معتبر اینکه افراد مبتلا به دیابت سطح ویتامین C کمتری نسبت به افراد بدون دیابت دارند و ممکن است به ویتامین C بیشتری نیاز داشته باشند.
3. آووکادو
آووکادو کمتر از 1 گرم قند ، کربوهیدرات کمی ، فیبر زیاد و چربی های سالم دارد ، بنابراین لازم نیست نگران افزایش سطح قند خون باشید.
مصرف آووکادو همچنین با بهبود کیفیت کلی رژیم غذایی و به طور قابل توجهی کاهش وزن بدن و شاخص توده بدن (BMI) همراه است. میان وعده ایده آل برای افراد دیابتی تبدیل می کند ، به خصوص که چاقی احتمال ابتلا به دیابت را افزایش می دهد.
4. تخم مرغ
تخم مرغ مزایای شگفت انگیز برای سلامتی فراهم می کند.
در واقع ، آنها یکی از بهترین غذاها برای سیر نگه داشتن و راضی بودن شما در بین وعده های غذایی هستند.مصرف منظم تخم مرغ همچنین ممکن است به چندین روش خطر بیماری قلبی شما را کاهش دهد. تخم ها التهاب را کاهش می دهند ، حساسیت به انسولین را بهبود می بخشند ، سطح کلسترول HDL (خوب) شما را افزایش می دهند و اندازه و شکل کلسترول LDL (بد) شما را اصلاح می کنند.
5. دانه های چیا
دانه های چیا غذایی فوق العاده برای افراد دیابتی است. فیبر آنها بسیار بالا است ، اما کربوهیدرات قابل هضم کمی دارند.
در حقیقت ، 11 گرم از 12 گرم کربوهیدرات موجود در یک وعده 28 گرم (1 اونس) دانه چیا فیبر است که قند خون را افزایش نمی دهد. فیبر چسبناک موجود در دانه های چیا در واقع می تواند با کاهش سرعت حرکت غذا در روده و جذب ، سطح قند خون شما را کاهش دهد.
6. لوبیا
لوبیا ارزان ، مغذی و فوق العاده سالم است.
لوبیا نوعی حبوبات غنی از ویتامین های گروه B ، مواد معدنی مفید (کلسیم ، پتاسیم و منیزیم) و فیبر است.این ماده غذایی همچنین دارای شاخص گلیسمی بسیار کمی هستند که برای مدیریت دیابت مهم است. لوبیا همچنین می تواند به جلوگیری از دیابت کمک کند.
7. ماست یونانی
ماست یونانی یک انتخاب عالی برای لبنیات برای افراد دیابتی است.
برخی تحقیقات نشان می دهد که مصرف برخی از لبنیات مانند ماست ممکن است باعث بهبود مدیریت قند خون و کاهش عوامل خطر بیماری های قلبی شود ، که ممکن است بخشی از آن به دلیل پروبیوتیک های موجود در آن باشد. مطالعات همچنین نشان می دهد که مصرف ماست ممکن است با سطح پایین تری از گلوکز خون و مقاومت به انسولین همراه باشد. علاوه بر این ، ماست ممکن است خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد.
8. آجیل
آجیل خوشمزه و مقوی است. همه انواع آجیل ها حاوی فیبر هستند و کربوهیدرات خالص کمی دارند ، اگرچه برخی از آنها بیشتر از بقیه هستند.
طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده در اینجا مقدار کربوهیدرات های قابل هضم ، به ازای هر وعده 1 آجیل (28 گرم) آجیل وجود دارد:
بادام: 2.6 گرم
آجیل برزیلی: 1.4 گرم
بادام هندی: 7.7 گرم
فندق: 2 گرم
ماکادامیا: 1.5 گرم
اسپند: 1.2 گرم
پسته: 5 گرم
گردو: 2 گرم
9. کلم بروکلی
کلم بروکلی یکی از مقوی ترین سبزیجات به شمار می رود.
نصف فنجان کلم بروکلی پخته شده حاوی تنها 27 کالری و 3 گرم کربوهیدرات قابل هضم است ، همراه با مواد مغذی مهمی مانند ویتامین C و منیزیم.
علاوه بر این ، مطالعات انجام شده بر روی افراد دیابتی نشان داده است که خوردن جوانه کلم بروکلی ممکن است به کاهش سطح انسولین کمک کرده و از آسیب سلولی محافظت کند.
10. روغن زیتون طبیعی
روغن زیتون طبیعی برای سلامت قلب بسیار مفید است.
این ماده حاوی اسید اولئیک ، نوعی چربی اشباع نشده است که نشان داده شده است برای بهبود مدیریت قند خون ، کاهش سطح تری گلیسیرید ناشتا و بعد از غذا ، و دارای خواص آنتی اکسیدانی است. این مهم است زیرا افراد دیابتی در مدیریت سطح قند خون مشکل دارند و سطح تری گلیسیرید بالایی دارند. اسید اولئیک همچنین ممکن است هورمون پری GLP-1 (منبع معتبر 60) را تحریک کند.
13 ماده غذایی مفید برای کنترل دیابت
11. دانه های کتان
دانه های کتان غذایی فوق العاده سالم است.
بذر کتان که به عنوان کتان معمولی یا بذر کتان نیز شناخته می شود ، دارای محتوای بالایی از چربی های امگا 3 ، فیبر و سایر ترکیبات گیاهی منحصر به فرد در قلب است. بخشی از فیبر نامحلول آنها از لیگنان تشکیل شده است ، که ممکن است به کاهش خطر بیماری های قلبی و بهبود مدیریت قند خون کمک کند.
12. سرکه سیب
سرکه سیب فواید زیادی برای سلامتی دارد.
اگرچه از سیب ساخته شده است ، اما قند موجود در میوه به اسید استیک تخمیر می شود و محصول حاصله حاوی کمتر از 1 گرم کربوهیدرات در هر قاشق غذاخوری است. طبق متاآنالیز شش مطالعه شامل 317 بیمار مبتلا به دیابت نوع 2 ، سرکه سیب اثرات مفیدی بر سطح قند خون ناشتا و HbA1c دارد. همچنین ممکن است هنگامی که با وعده های غذایی حاوی کربوهیدرات مصرف می شود ، میزان پاسخ قند خون را تا 20٪ کاهش دهد.
13. سیر
سیر به دلیل اندازه کوچک و کم کالری بودن ، فوق العاده مغذی است. یک حبه (3 گرم) سیر خام ، که تقریبا 4 کالری دارد ، حاوی:
منگنز
ویتامین B6
ویتامین C
سلنیوم
فیبر
می باشد و تحقیقات نشان می دهد که سیر به بهبود مدیریت قند خون کمک می کند و می تواند به تنظیم کلسترول کمک کند.
13 ماده غذایی مفید برای کنترل دیابت
منبع : healthline.com
نظر خود را بنویسید