آزمایش موفق تلسکوپ فضایی غول پیکر جیمز وب ناسا قبل از پرتاب به فضا .تلسکوپ فضایی غول پیکر جیمز وب ناسا در آزمایش کلیدی پیش از پرتاب موفق ظاهر شد. با ما در ادامه همراه باشید تا از امکانات این تلسکوپ خارق العاده شگفت زده شوید.
آزمایش بزرگترین و قدرتمندترین تلسکوپ فضایی جهان
بزرگترین و قدرتمندترین تلسکوپ فضایی جهان برای آخرین بار در روز سه شنبه آینه طلایی غول پیکر خود را آشکار کرد. به گفته ناسا ، اندازه آینه تلسکوپ فضایی جیمز وب 21 اینچ (6.5 متر) می باشد و آماده شده تا با نگاه به فضا گذشته را رصد کند.
ناسا در این باره گفت : “این مثل این است که یک ساعت سوئیسی با ارتفاع 40 فوت بسازید … و آن را برای این سفر آماده کنید که در منفی 400 درجه فارنهایت (منفی 240 درجه سانتیگراد) ، چهار برابر بیشتر از ماه ، به درستی کار کند.
همچنین قرار است که این تلسکوپ برای پرتاب با موشک Ariane 5 به گویان فرانسه منتقل می شود تا در 31 اکتبر سال جاری به فضا پرتاب شود.
آزمایش بزرگترین و قدرتمندترین تلسکوپ فضایی جهان
آینه اولیه این تلسکوپ از 18 بخش شش ضلعی ساخته شده است که با یک لایه فوق العاده نازک از طلا پوشانده شده است تا بازتابش نور مادون قرمز را بهبود بخشد. این تلسکوپ مانند قطعه ای از آثار هنری اریگامی تا شده به فضا می رود ، و درون یک فروند موشک 16 فوت (5 متری) قرار قرار میگیرد و سپس از 132 محرک و موتور جداگانه برای خم شدن هر آینه در یک موقعیت خاص استفاده خواهد کرد. آینه های این تلسکوپ به عنوان یک بازتابنده عظیم عمل می کنند تا بتواند بیش از هر زمان دیگری به عمق جهان نگاه کند.
سفری هیجان انگیز در زمان :
دانشمندان می خواهند با استفاده از این تلسکوپ بیش از 13.5 میلیارد سال پیش به گذشته نگاه کنند و برای اولین بار اولین ستاره ها و کهکشان های تشکیل شده ، چند صد میلیون سال پس از انفجار بزرگ را ببینند. برای انجام این کار ، آنها باید مادون قرمز را تشخیص دهند. تلسکوپ فضایی فعلی ، هابل ، فقط دارای ظرفیت مادون قرمز محدودی است.
اولین سیاره هایی که به دور ستاره های دیگر می چرخند در دهه 1990 شناسایی شدند اما اکنون بیش از 4000 سیاره فراخورشیدی وجود دارد که تأیید شده اند. اریک اسمیت ، دانشمند برنامه تلسکوپ جیمز وب ، گفت: “وب” ابزاری دارد که این زمینه جدید و مهیج را به حماسه بعدی کشف خود سوق می دهد. دانشمندان 44 کشور جهان می توانند از این تلسکوپ استفاده کنند و پیشنهاداتی از جمله استفاده از قابلیت های مادون قرمز قوی این تلسکوپ برای نفوذ به سیاه چاله های بزرگ در مرکز کهکشان ها ارائه شده است.
نظر خود را بنویسید