این زغال در هنگام استفاده، دود نکرده و بدون بو می باشد پس در پیک نیک می توانید از این زغال استفاده کنید بدون اینکه برای دیگران آزار دهنده باشد. حرارت بالایی دارد و خاکستر زیادی بر اثر سوختن، به وجود نمی آورد. زود خاموش نمی شود. جای کمی اشغال می کند پس می توانیم در سفر و پیک نیک از این زغال قالبی استفاده کنیم.
از این زغال می توان برای پختن انواع کباب ها، قلیان، بخاری های زغالی و … استفاده نمود. با ریختن مقداری کم، ژله آتش افزا روی این زغال ها، به راحتی و خیلی سریع آتش می گیرد.
زغال فشرده قالبی ؛ زغال های خود سوز هستند که فاقد بو و مواد شیمیایی هستند. از طرف خط تولید زغال فشرده باربیکیو بسیار مجهزتر از زغال های معمولی است.
این زغال ها، مدت ماندگاری طولانی دارند و تا زمان سرخ شدن، روشن هستند. دود فراوان ندارند و با یک جرقه به راحتی شعله ور می شوند.
خرید زغال های فشرده باربیکو و زغال های خود سوز، مقرون به صرفه تر از خرید زغال های معمولی است و شما با خرید این زغال ها کمک به رفع آلودگی هوای شهر خود کرده اید.
راه های تشخیص زغال باربیکیو مرغوب
راه های تشخیص زغال مرغوب مانند: زغال فشرده، زغال چینی ،زغال معمولی، زغال کبابی، زغال لیمو، زغال پسته و غیره که انواعی از زغال ها محسوب می شوند دارای راه و روش خاصی هستند که در مواد اولیه و طبیعی، شیوه ساخت و تولید زغال، می باشند که بسته به نوع شرایط آب و هوایی هر منطقه ، چوب، نوع ایجاد و تولید زغال متفاوت می باشند.
زغال مرغوب، مواد اولیه و خام ارگانیک در تهیه زغال مرغوب موثر می باشد همچنین عوامل دیگری نیز مانند کوزه زغالی بر این کیفیت می افزاید که این کوزه زغالی، دستگاهی است که برای تولید زغال از سوخت گیاهی استفاده می کند. برای تهیه و تولید یک زغال مرغوب، بستگی به مقدار کربن موجود در این محصول دارد که باعث می شود در کیفیت زغال تاثیر بگذارد. هر چه حرارت و زمان حرارت دهی بیشتر یا کمتر باشد می تواند مقدار درصد کربن زغال نیز کاهش یا افزایش یابد. مدل چوب نیز در تهیه زغال بر اساس سخت یا نرم بودن چوب ها و نحوه حرارت دهی نسبت به یکدیگر متفاوت می باشند.
کارخانه جات تولیدی زغال فشرده باربیکیو را به دو روش سنتی و صنعتی تولید می کنند که روش صنعتی بهتر و مقرون به صرفه تر می باشد زیرا در روش صنعتی، با پیشرفت علم و فن آوری روز دنیا دستگاه هایی بوجود آمدند که در این زمینه نقش زیادی دارند و در این روش با استفاده از کوره ها، یک ظرف فلزی را پر از چوب کرده و درون یک ظرف فلزی دیگر بر روی شعله آتش قرار می دهند این کار باعث می شود که شعله آتش به صورت مستقیم به چوب ها برخورد نکند و در اصل چوب ها، از درون داخل یک ظرف فلزی پخته شوند که این روش صنعتی، بهتر و مقرون به صرفه تر می باشد.
در کارخانه جات تولیدی زغال بدست آمده از کوره های صنعتی بسیار عالی می باشد و همچنین دارای کیفیت بالا می باشد. روش سنتی و قدیمی به دلیل وقت گیری به سختی انجام می گیرد و معمولا برای حجم زیادی از چوب ها مفید می باشد. از خصوصیات فیزیکی این مواد اولیه و خام، میزان رطوبت و میزان خاکستر می باشد.
تولید کنندگان زغال فشرده باربیکیو، ضایعات و تکه های زغال چوب را با چسب طبیعی، گرما و حرارت می دهند و آن را به شکل قالب های مربعی شکل و گرد در می آورند که دارای کاربرد و اهمیت زیادی بوده و نیز در بازار به فراوانی یافت می شوند.
ایران به عنوان بزرگترین کشور تولید کننده در زمینه محصولات صنعتی چوب با پیشرفت تکنولوژی مدرن و پیشرفت دستگاه های صنعتی و استفاده از نیروهای متخصص و انسانی ماهر در این عرصه توانسته بهترین و مرغوب ترین محصول را با قیمت مناسب در بازارهای داخلی و خارجی به صورت عمده عرضه نماید که این محصولات با کیفیت عالی دارای طرفداران زیادی می باشد.
همچنین این نوع محصولات عمده در اکثر شهرهای ایران مانند: شیراز، اصفهان، مازندران، گلستان، گرگان، ارومیه، و دیگر شهرها با وجود تعداد زیادی از جنگل ها و مراتع باعث شده که از درختان زیادی مانند: درخت گیلاس، بامبو، نارگیل، صنوبر و غیره محصولات با کیفیتی را به بازار ارائه نمایند.
نمایندگی ها، فروشگاه ها، شرکت ها و کارخانه جات تولیدی بزرگی در سراسر کشور وجود دارند که توانسته اند این محصولات عمده را با کیفیت عالی تولید و با قیمت مناسب در سراسر کشور عرضه نمایند.
امروزه تولید زغال با کیفیت عالی و مرغوب و نیز حجم بالا و حرارت دهی بالا باعث شده که تعداد سفارشات افزایش یابد و به کشورهای خارجی با قیمت مناسب به صورت عمده صادر شود که این نوع صادرات باعث سود بیشتر برای تولید کننده می باشد و همچنین نقش به سزایی را در اقتصاد کشور ایفا می نماید.
تفاوت زغال فشرده باربیکیو با زغال فشرده معمولی
زغال فشرده باربیکیو با زغال فشرده معمولی نیز دارای تفاوت های زیادی می باشند که زغال باربیکیو ارزانتر از نوع معمولی می باشد، و دارای درجه بندی مختلفی می باشند که در درجه یک و دو تولید می شوند که در بازار به چشم دیده و به فروش می رسند.
از این نوع محصولات درجه یک و دو به اکثر کشورهای خارجی مانند: ترکیه، عراق، افغانستان، پاکستان و دیگر کشورها نیز صادر می شوند که در بسته بندی های کوچک و بزرگ و به صورت عمده ارسال می شوند.
انواع زغال ها بر اساس استفاده از آنها به دسته های گوناگونی تقسیم می شوند که یکی از آنها زغال فشرده معمولی می باشد که در نوع خود از اهمیت خاصی برخوردار می باشد.
نکاتی مهم در خرید زغال فشرده باربیکیو
خرید زغال فشرده باربیکیو، این محصولات عمده، در اکثر شهرهای ایران به دلیل مزایای بسیار بالا توسط شرکت زغال صنعت ماندگار صورت می گیرد که هم به صورت جزئی و هم به صورت عمده و کلی به فروش می رسد.
شرکت ها و مراکز فروش عمده زیادی در سراسر کشور وجود دارند که دارای برندهای مختلفی می باشند که این شرکت ها محصولات خود را با نوع برند خود در بازار پخش می کنند تا دارای شهرت و معروف شوند.
خرید زغال ارزان قیمت، به صورت فله ای نسبت به نوع بسته بندی دارای قیمت مناسبی می باشد که از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.
خرید انواع زغال فشرده، این محصولات عمده از طریق واحدهای بازرگانی با کیفیت عالی و درجه یک با قیمت مناسب خریداری می شوند و سپس به صورت فله ای یا بسته بندی های متنوع در اختیار مشتریان قرار می گیرند. امروزه فروش این محصولات عمده برای افراد زیادی باعث کسب و کار و اقتصاد شده است که از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.
سوالات متداول
انواع ذغال برای پخت غذا با باربیکیو کدام مدل ها می باشد؟
ذغال های لیمو و فشرده دو مدل از ذغال های موجود می باشند که برای کباب کردن غذاها با باربیکیو ذغالی انتخاب مناسبی هستند.
در هنگام انتخاب ذغال برای باربیکیو باید به چه نکاتی توجه کرد تا ذغال با کیفیتی داشته باشیم؟
بدون دود و بو بودن، داشتن حرارت زیاد، تولید خاکستر کم، پررنگ، براق، بدون ترک، روشن ماندن طولانی و … از ویژگی های یک ذغال با کیفیت می باشد.
ویژگی های ذغال لیمو برای کباب کردن غذا ها چیست؟
دود و بو کم، ملایم و هموار سوخته شدن، تولید حرارت زیاد و … از دیگر ویژگی های ذغال لیمو برای آشپزی با باربیکیو و کباب کردن غذا ها می باشد.
نظر خود را بنویسید