X
17 دی

محیا دهقانی بازیگر نقش ماه منیر در سریال مستوران فصل 2 است. این سریال به کارگردانی سید علی هاشمی محصول سازمان هنری رسانه ای اوج است. با صحبت های محیا دهقانی از پذیرش نقش ماه منیر همراه مگ آیفوم باشید.

  • خلاصه داستان مستوران ۲

داستان سریال در شهری خیالی به نام مستوران روایت شد که از نظر تاریخی می‌توان آن را حوالی دوران صفویه لحاظ کرد. قصه با دزدیده شدن کودکی به اسم لطفعلی (با بازی علی دیده‌بان) توسط قبیله وحشی‌ها آغاز شد.
این سریال در فصل اول با تکیه بر حکایت‌های کهن ایرانی پیش رفت و موضوعاتی مثل دوال پا، جادوگر، سیمرغ را مطرح کرد.

ماجرای فصل دوم دربارۀ لطفعلی است که حالا به سن جوانی رسیده و عاشق دختر حاکم شهر شده است. در روز ۱۳ فروردین او موفق به گفتگو با دختر می‌شود و دختر هم که ماه‌منیر نام دارد، علاقه‌ای متقابل به لطفعلی پیدا می‌کند. اما ظاهرا قرار است در ادامه رقیبانی عشقی برای هرکدام از این دو نفر پیدا شوند که بر سر راه وصلت یا خوشبختی آن‌ها سنگ‌اندازی کنند.
در فصل دوم سریال مستوران کاوه خداشناس بازیگر نقش لطفعلی ، محیا دهقانی بازیگر نقش همسر لطفعلی، فرهاد آئیش بازیگر نقش مراد، بهنام تشکر بازیگر نقش نوذر، فاطمه گودرزی بازیگر نقش نورا است.

  • بازیگران سریال مستوران

در این سریال بازیگران زیادی نظیر بهنام تشکر، کاوه خداشناس، محیا دهقانی، ثریا قاسمی، فرهاد آئیش، فاطمه گودرزی، رویا میرعلمی، رابعه اسکویی، سولماز غنی، قاسم زارع، محمدصادق ملک، الهه خادمی، شاهو رستمی، شکوفه هاشمیان، میلاد میرزایی، آزاده مویدی‌فرد، لادن قناد، علی باقری، خسرو احمدی، دانیال جوهرزاده، ناصر علی پاشا، پریسا مقتدی، آتش تقی‌پور، علی رجایی، یدالله شادمانی، فرشید زارعی‌فرد، آتش تقی‌پور، محمد شیری، قربان نجفی، سحر غمخوار، سانای امیرآبادی، فرهاد روشن، قاسم یوردخانی و.. به ایفای نقش بپردازید.

محیا دهقانی بازیگر نقش ماه منیر در مستوران ۲ از نپذیرفتن نقشش در مستوران می گوید

محیا دهقانی متولد دهه ی ۷۰ است. وی فارغ التحصیل رشته ی بازیگری و دوره های بازیگری را در کلاس های داریوش ارجمند گذرانده است.

سریال قهر و آشتی، پایتخت ۴، هم سایه، تنهایی لیلا، نجلا ۲  و فیلم های سینمایی شیار ۱۴۳، لیلا ج، ماجرای نیمروزی و… از مهم ترین مواد نقش آفرینی وی در سینما و تلویزیون است.

او در مصاحبه با هفت صبح از  تجربه بازی و پذیرش نقش ماه منیر در سریال مستوران به مواردی اشاره نموده  که بخش هایی از آن را مرور می کنیم.

  • نتوانستم نه بگویم 

دو سال پیش همزمان با پایان کارم در سریال «نجلا» از دفتر عطا پناهی، تهیه‌کننده «مستوران» با من تماس گرفته شد و فیلمنامه را برام ارسال کردند. وقتی فیلمنامه را خواندم آن را دوست داشتم؛ اما به دلیل سخت و تاریخی بودن کار تصمیم گرفتم حضور در این پروژه را نپذیرم . چون آن زمان سریال «نجلا» از من انرژی زیادی گرفته بود. به دفتر عطا پناهی رفتم تا جواب منفی بدهم. اما برعکس این اتفاق رخ داد و بعد از دیدن بخش‌هایی از قسمت‌های فصل اول «مستوران» بسیار مشتاق شدم تا در فصل دوم حضور داشته باشم. البته باید بگویم ابتدا آنچه در فیلمنامه درباره «ماه‌منیر» نوشته بود این بود که او دختر زیبای سلطان شهر مستوران است. با کلی سر و کله زدن و صحبت با علی هاشمی، کارگردان و عطا پناهی کاراکتر «ماه‌‌منیر» توسط نویسنده پخته‌تر شد.

  • زیبایی درون مهم تر از زیبایی ظاهری 
مطلب پیشنهادی  بیوگرافی رسول نقوی بازیگر نقش صمصام در سریال مستوران + همسرش | عکس های شخصی

وقتی قرار و تاکید بر روی شخصیت «ماه‌منیر» بر این بود که دختر زیبا روی پادشاه باشد اتفاقی که در ذهنم افتاد این بود که او باید تاثیر رفتاری‌اش از زیبایی‌اش با اهمیت‌تر باشد. در نتیجه به این فکر می‌کردم من این نقش را چگونه بازی کنم تا مخاطب تنها زیبایی چهره «ماه‌منیر» را نبیند تا کاری که این شخصیت در طول سریال انجام می‌دهد او را زیبا جلوه دهد. برای همین ماجراهایی که در این سریال جریان پیدا می‌کند باعث می‌شود تا «ماه‌منیر» برای مخاطب جذاب باشد و با توجه به انتخاب‌ها و کمک‌هایی که به لطفعلی (کاوه خداشناس) در طول سریال می‌کند به محبوبیت این شخصیت خواهد افزود. البته نمی‌گویم اشتباه نمی‌کند. اشتباه هم می‌کند؛ اما توسط تجربه‌ای که به دست می‌آورد و به دلیل دانایی‌اش در نهایت به درستی انتخاب می‌کند و در رابطه عاشقانه‌اش پیش می‌برد.

محیا دهقانی بازیگر نقش ماه منیر در مستوران ۲ از نپذیرفتن نقشش در مستوران می گوید

  • ماه منیر تک بعدی نیست

کارکتر «ماه‌منیر» تک بعدی نیست و چند وجهی است. برای همین در طول سریال دچار چالش‌های زیادی می‌شود. از این رو تصور می‌کنم «ماه‌منیر» توانسته است جزو کاراکترهای جذاب سریال باشد. به هر حال قصه «مستوران» افسانه‌ای است و مخاطب خودش را دارد و قطعا تصویری که از دختر کهن الگوی قدیم می‌توان تصور کرد برای خود من نیز بسیار جذاب است که بتوانم آن نقش را بازی کنم و برای یک بازیگر نیز اتفاق جذابی به حساب می‌آید.

  • چالش های یک نقش 

منِ محیا دهقانی در زمان حال زندگی می‌کنم و به هر حال اگر بخواهم کار رئالیتی هم کار کنم آن کار نیز با خود سختی‌هایی به همراه دارد و باید خود را به کارکتر مورد نظر نزدیک کرد. اما اگر بخواهم قرن‌ها از زمانه خودم فاصله بگیرم کار ساده‌ای نیست و همین موضوع کار بازیگر را سخت می‌کند. البته من این چالش را به عنوان بازیگر دوست دارم. پرت شدن و دور شدن زیاد از حد از دوران خود و بازی کردن در آن نقش به نظرم می‌تواند نقطه قوت یک بازیگر باشد. برای من مانند کار با لهجه می‌ماند. در سریال «نجلا» اصلا برایم سخت نبود لهجه جنوبی داشته باشم. اتفاق‌هایی که برای من برای لهجه اتفاق می‌افتد عین همان را برای کار تاریخی رقم می‌زند و برای همین هم بازیگری را برای من دوست داشتنی‌تر می‌کند. چون هر چقدر پیچیده‌تر باشد برای من بازیگر بهتر است و قوی‌تر می‌توانم خودم را محک بزنم.

  • زنان قدرتمند ایرانی 
مطلب پیشنهادی  بیوگرافی نازنین فراهانی بازیگر نقش لطیفه خاتون در سریال مستوران + همسرش | عکس های شخصی

در ادبیات ما آنچه وجود دارد زنان سطح بالایی داشته‌اند و امروزه این موضوع فراموش شده که زن در گذشته چقدر ارزشمند بوده و خوشحالم با توجه به سواد بالایی که نویسنده دارد متوجه شده است که زنان در گذشته چه اتفاقات بزرگی را رقم زده‌اند. این اتفاق زنگی است که شما را بیدار می‌کند و می‌گوید ببینید ما در گذشته چگونه بودیم و به دلیل حرکت در مسیر اشتباه است که در حال حاضر زن، جنس ضعیف معرفی می‌شود. زن فقط زیبایی‌اش نبوده و با توانایی بالایی که داشته اتفاقات بسیار بزرگی را رقم زده‌ است. همانطور که مردها رقم زده‌اند. هر دو دوشادوش هم جلو رفته‌اند. این سواد و آگاهی تیم‌سازنده را نشان می‌دهد که به این موضوع به خوبی توجه کرده‌اند و داستان‌هایی را برای روایت انتخاب کرده‌اند که بر این موضوع مهر تایید می‌زند.

محیا دهقانی بازیگر نقش ماه منیر در مستوران ۲ از نپذیرفتن نقشش در مستوران می گوید

  • لزوم رجوع به ادبیات غنی کشورمان

من دانشجوی تئاتر هستم و ادبیات نمایشی خوانده‌ و در دوره دانشجویی تعزیه و نقالی خوانده‌ام. نمایشنامه‌هایی کار کردیم که از این هنرها بهره برده‌اند؛ اما استفاده تصویری از آنها نداشتیم. شاهنامه، قصه‌های هزار و یک شب و… پر است از داستان‌های متنوع؛ اما روندی که پیش رو داریم روند بدتر شدن است. این موضوع به دلیل کمبود داستان برمی‌گردد. به دلیل آنکه قلم نویسنده‌ها خشک شده؛ اما اقیانوس داستان و حکایت در دل ادبیات غنی کشورمان نهفته است و هیچ استفاده‌ای از آنها نمی‌شود که بالاخره سریالی به نام «مستوران» با قلم زیبای محمد حنیف و ادبیات کهنی که به آن افتخار می‌کنیم و اشعار شعرای بزرگ در این سریال به زیبایی به مخاطب هدیه داده شده است. این یعنی درست‌ترین اتفاق و آغاز یک اتفاق زیبا برای مخاطب که وقت‌اش را هدر ندهد. این زیبایی را دارید؛ اما استفاده نمی‌کنید و دیگر کشورها استفاده می‌کنند!


برچسب ها :

نظر خود را بنویسید