X
18 آبان

مگ آیفوم: چقدر با خواص سیاه دانه آشنا هستید ؟ سیاه دانه تلخ مزه است و جز یکی از مهم ترین ادویه های ترشیجات است.

چقدر با خواص سیاه دانه آشنا هستید ؟

از سیاه دانه به عنوان ادویه ای ضد انگل و ضد باکتری در دمان بیماری های شکمی استفاده می شود.

سیاه دانه شیر مادران شیرده را زیاد می کند. سیاه دانه با نام های دیگری مانند سیاه تخمه، سرنیچ سیاه، سنوخ سیاه، کمون اسود، شونیز، شونوز و کمون هندی در جهان شناخته شده است.

اگر دچار بیماری هایی نظیر سل، دیابت،بیماری های قبلی، کم خونی، میگرن و… هستید سیاه دانه را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

سیاه دانه سرشار از آهن و پتاسیم است و به عنوان یک تقویت کننده برای سیستم ایمنی بدن مناسب است.سیاه دانه یبوست و مسمومیت خونی را ازبین می برد.

در طب سنتی مصرف سیاه دانه برای درمان زخم معده، نابودی سموم در کبد، تنظیم سیستم گوارشی بدن و… بسیار توصیه شده است.

مطلب پیشنهادی  بیوگرافی مریم وحیدزاده بازیگر نقش ثریا در سریال سرجوخه + همسرش | عکس های شخصی

جوشانده سیاه دانه برای درمان عطسه بعد از سرما خوردگی بسیار مفید است.

می توانید سیاه دانه را با روغن زیتون مخلوط کنید و چند دقیقه روی پیشانی خود بگذارید. اگر از سینو زیت رنج می برید هفته ای یکبار از دمنوش سیاه دانه استفاده نمایید. مصرف سیاه دانه به افزایش شیر مادران شیرده نیز کمک می کند.


برچسب ها :

نظر خود را بنویسید