X
28 شهریور

مگ آیفوم: بارداری می تواند زمان انتظار و هیجان، شادی برای زنان و خانواده های آنها باشد. اما همه گیری ویروس کرونا نگرانی هایی را ایجاد می کند. آیا شما و نوزادتان در خطر هستید؟ همراه ما باشید با تاثیر کرونا COVID-19 بر زنان باردار

با پیروی از توصیه پزشکان و انجام برخی اقدامات احتیاطی، می توانید از یک بارداری سالم و شاد لذت ببرید در حالی که از خود و فرزند متولد نشده خود در برابر آثار COVID-19 محافظت می کنید.

  • جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا در دوران بارداری

جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا اولویت اصلی زنان باردار است. طبق مطالعات صورت گرفته، زنان باردار می توانند تغییراتی در سیستم ایمنی بدن خود ایجاد کنند که می تواند آنها را در برابر ویروس های تنفسی آسیب پذیرتر کند. این تغییرات به این معنی است که مادران آینده باید در مورد اقدامات ایمنی پیشقدم شوند.

اگر باردار هستید، باید اقدامات احتیاطی را برای محافظت از خود در برابر ابتلا به COVID-19 انجام دهید، از جمله فاصله فیزیکی، پوشیدن ماسک، شستن دست ها و … .

تا می توانید از مراجعات غیر ضروری به مطب متخصص زنان جهت بررسی وضعیت دوران بارداری خود، دوری کنید و در صورت امکان از طریق تماس تلفنی یا ویدئو چت با پزشک خود در ارتباط باشید تا از محیط های آلوده دور بمانید.

تاثیر کرونا COVID-19 بر زنان باردار

  • تاثیر COVID-19 بر زنان باردار

زنانی که در دوران بارداری علائم COVID-19 را دارند باید فوراً به پزشک خود اطلاع دهند. اگر از نظر کروناویروس مورد آزمایش قرار گرفتید و معلوم شد که به آن مبتلا هستید، نگران نباشید. طبق مطالعات صورت گرفته در دوران بارداری درمان COVID-19 تحت نظر پزشک امکان پذیر می باشد و چندین داروی مورد استفاده در حال حاضر برای زنان باردار مورد استفاده قرار می گیرد و نتایج اولیه نشان داده است که این داروها به بازگشت سلامت مادر کمک می کند.

مادارن باردار کدام واکسن کرونا را تزریق کنند؟

تب بالا در بارداری ، به ویژه در سه ماهه اول، می تواند خطر نقایص مادرزادی را افزایش دهد. به همین دلیل است که زنان باردار باید خود را در برابر هر گونه بیماری که باعث تب از جمله آنفولانزا می شود، محافظت کنند. انتقال ویروس از مادر به فرزند گاهی اتفاق می افتد، اما دانش علمی در مورد اینکه چند وقت یکبار این اتفاق می افتد و در چه مرحله ای از بارداری محدود است. سازمان بهداشت جهانی توصیه می‌کند که واکسن کرونا سینوفارم در زنان باردار استفاده شود؛ چرا که مزایای واکسیناسیون برای زنان باردار بیشتر از خطرات احتمالی این بیماری است. در نهایت، زنان باردار بهتر است پس از مشورت با پزشک خود و بعد از هفته دوازدهم بارداری واکسینه شوند.

مطلب پیشنهادی  فواید مصرف پیاز خام برای بدن

تاثیر کرونا COVID-19 بر زنان باردار

  • بارداری و کار

اگر باردار هستید و از سلامت کامل برخوردار هستید، می توانید به کار خود ادامه دهید. اطمینان حاصل کنید که اقدامات بهداشتی، قوانین و پروتکل های رایج در محل کار رعایت می گردد. اگر باردار هستید و در یکی از گروه های خطر ابتلا به COVID-19 هستید، مهم است که با کارفرمای خود صحبت کنید و وضعیت فردی خود را بررسی کنید.

  • اقدامات احتیاطی اضافی در دوران شیردهی ، شیردهی و مراقبت

هیچ نشانه ای مبنی بر آلوده شدن نوزاد به ویروسی که از طریق شیردهی باعث COVID-19 می شود وجود ندارد. تغذیه با شیر مادر مزایای زیادی دارد. شیر دادن به نوزاد خوب است، حتی اگر به COVID-19 مبتلا هستید. مادرانی که در دوران بارداری خود مبتلا به COVID-19 بوده اند، آنتی بادی های زیادی در شیر مادر خود تهیه می کنند. این از تحقیقات اخیر آشکار شده است و برای نوزاد مثبت است. ( باتوجه به گسترش مطالعات در این زمینه و مشاهدات مختلف صورت گرفته ممکن است این نتایج به مرور زمان تایید، رد و یا اصلاح گردد، پس بهترین گزینه قبل از اقدام به هر موردی مشورت با پزشک خود می باشد.)

  • آیا در صورت مبتلا شدن مادر باردار به کرونا، این بیماری به جنین منتقل می شود؟
مطلب پیشنهادی  باید ها و نباید های بعد از تزریق واکسن کرونا

این موضوع که آیا ویروس حین بارداری از مادر به جنین منتقل می شود یا خیر هنوز به طور قطعی مشخص نشده است با این حال ویروس کرونا در مایعات واژن، خون بند ناف، مایع آمنیوتیک یا جفت ویا شیرمادر دیده نشده است، با این‌حال اطلاعات همچنان درحال به‌روزرسانی است. بهترین کاری که می‌توانید انجام دهید رعایت کلیه اقدامات احتیاط آمیز و ضرروی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا می‌باشد.

منبع : https://cafemom.com


برچسب ها :

نظر خود را بنویسید