مگ آیفوم : 50 ایده جالب برای تزیین لبو ویژه شب یلدا ! لبو یا چغندر قند یکی از پرطرفدارترین خوراکی های خوشمزه ایرانی است که غالبا در فصول سرد سال آنرا می پزند. در شب یلدا نیز خیلی از افراد به یاد گذشته ها این خوراکی نوستالژیک را می پزند.
- مواد لازم برای تهیه لبو
چغندر قرمز 2 عدد بزرگ
شکر 2 تا 3 قاشق غذاخوری
آب به مقدار کافی
- طرز تهیه لبو
در ابتدا لازم است به خوبی چغندر ها را بشوییم زیرا لبو به دلیل نوع کاشتش خاک زیادی دارد.
قبل از پخت لبو آنرا برش نزنید جداکردن سر و ته لبو اکثر ویتامین های انرا در زمان پخت ازبین می برد.
چغندر ها را در قابلمه ریخته، روی حرارت قراردهید و مقداری آب به آن اضافه می کنیم به اندازه ای که دو بند انگشت روی سطح چغندر آب باشد. (زمان پخت چغندر معمولا 2 ساعت است. ) بعد از اینکه چغندر ها به خوبی پخته شدند سرو ته انها را جدا می کنیم و به شکل مدنظر خرد می کنیم.
شکر را به آب باقی مانده لبوها اضافه کنید سپس اجازه دهید به آرامی شکر در آب لبو حل شود.سپس لبو تکه شده را به آب لبو اضافه می کنیم درب قابلمه را گذاشته تا آب آن غلیظ تر شود.
بعد از اینکه غلظت و طعم لبو مطلوب شد می توانید آن را سرو کنید.
نظر خود را بنویسید